04.09.2023
Madonna are mai multa grija de sanatatea ei, dupa ce a ajuns la Terapie Intensiva! Pregateste un nou turneu mondial

Madonna este mult mai precauta la repetitii, dupa ce in vara a fost internata mai multe zile la Terapie Intensiva, atunci cand a crezut ca va muri din cauza unei infectii bacteriene. Apropiatii divei au declarat ca artista, care detine o avere de 850 de milioane de dolari, o ia mai usor cu repetitiile pentru turneul mondial pe care urmeaza sa il sustina incepand cu sfarsitul lui septembrie. Pentru a se mentine in forma, Madonna tine regim si face sport cu iubitul ei, pugilistul Josh Popper (29 de ani). Pe langa asta, yoga si injectiile saptamanale cu vitamine o ajuta la recuperare.

Medicii au descoperit ca ea a contractat o infectie bacteriana grava, ceea ce inseamna ca turneul ei de aniversare de 40 de ani de cariera a trebuit sa fie amanat, pentru ca diva sa se recupereze. Din fericire, Madonna este acum intr-o stare de sanatate mult mai buna, dar repetitiile ei pentru Celebration Tour nu sunt la fel de intense precum erau inainte, cand durau si cate 12 ore pe zi.

The Discourse Around Madonna's “Unrecognisable” Face Is Sexist, Ageist And  Depressingly Predictable | British Vogue

Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! Anastasia Nichita se pregateste sa participe la Campionatul Mondial din Serbia. Ce mesaj a publicat luptatoarea pe social media - VIDEO

Madonna a reluat repetitiile in urma cu doua saptamani, iar o sursa a declarat, potrivit Metro, ca Madonna are acum „un ritm mai lent”. Madonna inca se lupta cu oboseala, dupa ce a fost externata din spital. Ea petrece „o cantitate semnificativa de timp in pat”, potrivit unei surse TMZ. 

Madonna 'Home' And 'Feeling Better' After Hospitalization: Source – Rolling  Stone

Dianna Rotaru pleaca de la Gusturile se Discuta! Cine este noua prezentatoare - FOTO/VIDEO

Tocmai repetitiile intense au dus la imbolnavirea ei, intrucat Madonna a ignorat mult timp simptomele bolii, pentru ca nu voia sa lipseasca de la antrenamente. Madonna va concerta incepand cu toamna aceasta in Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Spania, Suedia, Portugalia, Franta, Germania, Italia si Tarile de Jos. Turneul ei nord-american a fost reprogramat si urmeaza sa inceapa pe 13 decembrie, in Brooklyn, la Barclays Center. Recent, Madonna a spus cu regret ca trebuie sa anuleze spectacolele din Tulsa, Nashville, San Francisco, Las Vegas si Phoenix, oferind banii inapoi fanilor care deja isi cumparasera biletele.

Madonna | POPSUGAR Celebrity

Diana Grigor - mesaj emotionat dedicat mamei sale! Cum arata femeia care i-a dat viata artistei - FOTO

Articole din aceeasi categorie