02.12.2019
Lux si opulenta! Sotia lui Valery Meladze, cantareata Albina Djanabaeva, a purtat un colier al carui pret ar echivala cu cel al unui apartament cu 6 camere in centrul Moscovei
Fosta solista Via-Gra a strans toate privirile atunci cand si-a facut aparitia la evenimentul GQ Super Woman.

Pentru petrecerea cu pricina, Albina a ales o rochie lunga, cu umerii dezgoliti, creata dintr-o stofa aristocratica – catifea de un albastru nobil.

Atat oaspetii evenimentului, cat si internautii care au vazut lookul atragator al artistei au apreciat outfit-ul, dar si mai mult au fost interesati de colierul opulent, pe care-l purta aceasta.

Cantareata nu a vrut sa divulge de unde a facut rost de un asemenea colier. Totusi, fanii au efectuat o adevarata investigatie pentru a afla provenienta acestuia, iar in cercetare s-au implicat si specialisti care-au confirmat ca bijuteria nu este doar scumpa... ci extrem de scumpa!

In centrul creatiei straluceste un rubin de 63 de carate, iar pretul acestei minunatii este echivalent cu cel al unui apartament de 5-6 camere in centrul Moscovei.

Nu stim daca sotia lui Meladze a achizitionat frumusetea de colier, l-a primit in dar sau doar l-a inchiriat, cert este ca acest articol a pus-o in centrul atentiei la evenimentul revistei GQ.

Sursa foto: wday.ru, Google.com

Articole din aceeasi categorie