09.06.2023
Ludmila Adamciuc - incident neplacut pe pagina sa de Intagram! Vezi ce a publicat bloggerita - FOTO

Ludmila Adamciuc a venit cu un mesaj emotionant despre un incident neplacut care i s-a intamplat zilele acestea pe Instagram. 

„Impuscati retardata”,a fost mesajul pe care la primit bloggerita intr-un comentariu.

Nina Cretu a scos din buzunar 2000 de euro la o licitatie! Vezi ce si-a cumparat bloggerita - FOTO/VIDEO

„E mesajul (pe langa altele 5) de la o postare cu Beatrice, fetita mea de 5 anisori.  Acum o saptamana, cineva o ea sau el si-a creat un cont anonim, a intrat pe pagina mea de Facebook si a inceput sa scrie porcarii aberatii si aiureli la fiecare postare. Eram online in acel moment si l-am blocat imediat. M-a trecut un fior rece pe frunte cand am citit si am inceput sa plang”, a marturisit Ludmila Adamciuc.

Bloggerita a povestit ca se gandea sa-si stearga tot continutul de pe retelele de socializare: „Prima ce mi-a venit sa fac dupa ce l-am oprit, a fost sa sterg tot ce am scris si postat pana acum, de peste tot. Mi-am luat timp, am consultat un avocat, am pregatit cerere cu prtsc ca sa raportez la politie pentru instigare la discriminare si mesaj de ura. Chiar daca mesajul scris e de pe un cont anonim, el poate fi gasit, el are un email, el are o locatie. Nu am pornit procesul deoarece mi-au aparut alte prioritati”.

„Super model”. Kathryn C a rascolit prin fotografiile din arhiva! Vezi cum arata bloggerita in copilarie - FOTO

Ludmila Adamciuc i-a indrumat pe oameni sa nu aiba frica pentru persoanele cu dizabilitati: „Dragii mei prieteni si om care citeste postarea data, frica, disconfort si repulsie nu trebuie sa aveti de la persoane cu dizabilitati, frica disconfortul si repulsie trebuie sa vina de la omul cu abilitati care are asa gandire sadica. El poate fi vecinul tau, mama cu care stai la terenul de joaca ori colegul de la birou”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoana

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de cinci ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Articole din aceeasi categorie