21.07.2021
Lucrurile au scapat de sub control. Cat de mult s-au ingrasat vedetele de la Hollywood in ultima perioada

Sa fii vedeta nu-i usor, sa fii pe placul tuturor, indiferent de cum arati.

Celebritatea ajunge sa fie o povara pentru vedetele care isi doresc intimitatea. Faptul ca oriunde merg sunt recunoscute pe strada le da de cap starurilor atunci cand vor sa se bucure de viata, intr-un mod natural, fara a fi nevoite sa se prezinte ca ceea ce nu sunt.

In ultimul timp, cateva dintre vedetele de talie mondiala au pierdut lupta cu kilogramele, lucru pe care paparazzi n-au putut ezita sa-l scoata in evidenta. Oriunde merg, Camila Cabello, Katy Perry, Selena Gomez si altele, sunt fotografiate, iar corpul lor cu forme mai voluminoase devine subiect de stire, fapt care nu tocmai le entuziasmeaza pe unele.

Demi Lovato: „M-am saturat sa imi tot fie rusine de corpul meu si sa mi-l editez in poze (da, celelalte imagini in costum de baie erau editate si urasc faptul ca am facut asta, dar este adevarul), iar cei care cred ca acela este idealul de frumusete, eu nu sunt asa. Vreau ca acest nou capitol din viata mea sa fie despre cum sa fii autentic decat sa incerc sa multumesc standardele altora.”

Billie Eilish. Desi este recunoscuta pentru stilul oversize, Billie s-a afisat relaxata pe strazile din Los Angeles cu o tinuta mulata care ii scotea in evidenta toate formele. „Daca port haine largi, nu sunt femeie. Daca port haine mulate, sunt o femeie usoara. Voi, cei care nu mi-ati vazut niciodata corpul, il judecati in continuare si ma judecati si pe mine pentru asta.”

Camila Cabello: Alergam in parc, imi vedeam de treaba mea, incercam sa mentin fit. Doar pentru ca alergam ca o persoana normala nu inseamna ca trebuie sa faceti atata caz din asta. Sunt mandra de corpul meu, asa ca lasati-ma sa fac ce consider ca este mai bine pentru mine. Suntem femei reale, cu forme si celulita, vergeturi si grasime. Trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Suntem frumosi la interior si la exterior, ganditi pozitiv.”

Selena Gomez: „Sunt atat de recunoscatoare ca am avut oportunitatea de a sarbatori eforturile prietenilor mei. Colaborarea cu La Mariette este disponibila incepand de azi. Ce iubesc eu la acest brand? Faptul ca celebreaza femeile care isi iubesc corpurile neconditionat si ca le ofera gratia pe care o merita. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie”, a scris Selena pe Instagram.

Bebe Rexha. Artista care a fost refuzata de multi designeri pe motiv ca nu s-ar incadra in standardele de greutate se arata mandra de formele ei. Bebe a avut parte de o escapada cu iubitul ei pe o plaja din Mexic, iar paparazzi nu au ratat ocazia sa capteze momentele.

Katy Perry. Artista a acumulat mai multe kilograme pe timpul sarcinii, de care se are ca nu se grabeste sa se desparta. Katy se convinge in fiecare zi ca nu este usor sa fii mama, lucru pe care l-a impartasit cu urmaritorii de pe Twitter: „Idee preconceputa: sa fii mama nu este un job full time. Atunci cand o mama se intoarce la munca, indiferent de profesia pe care o are, nu se intoarce dintr-o vacanta. Vine tot de la un job full time, cel de mama.”

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie