22.02.2023
Luciana Spinu, primele declaratii despre tatal viitorului sau copil: „Este foarte greu sa te bagi intr-o asemenea istorie”. Afla pe cine asteapta: baietel sau fetita - VIDEO

Recent, interpreta Luciana Spinu a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. In studio, aceasta a anuntat ca este insarcinata si a dezvaluit detalii despre relatia pe care o are cu actualul sau partener de viata.

Artista a recunoscut ca simtea un soi de frica atunci cand a facut cunostinta cu iubitul sau. „Atunci cand a aparut acest barbat in viata noastra, pentru mine a fost o frica extraordinara si nu era frica pentru mine si pentru Stelian, dar era frica ca nu cumva acest barbat sa aiba de suferit. Este foarte greu sa te bagi intr-o asemenea istorie, cu un bagaj atat de dureros.”

De asemenea, ea a mentionat ca il apreciaza foarte mult pentru calitatile lui morale. „Acest barbat este demn de toata stima si aprecierea mea, pentru forta lui psihica, pentru curajul lui de a-si asuma ca in viata lui sa apara o femeie cu totul la pachet. O femeie cu un copil care nu este al lui, dar il iubeste ca si cum ar fi.”

Cat incaseaza Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, pentru un singur minut live pe internet. Suma este fabuloasa

Cel care a motivat-o pe Luciana sa il cunoasca mai bine de actualul sau partener de viata este fiul ei, Stelian.

„Mie mi-a fost frica ca eu atunci, fiind in starea aia de deznadejde sa nu-mi para ca e un colac de salvare. Ca sa nu gresesc si ca sa nu dau cu capul in gard, cel mai mare indicator ca cel putin ar trebui sa ii dau voie acestui om sa ma cunoasca si sa-l cunosc a fost copilul. Cel care este sincer in toate, el nu o sa te minta si pentru mine el a fost momentul decisiv in care am permis cumva intrarea acestui barbat in viata noastra. Coeziunea copilului meu cu barbatul care a aparut e una care seamana foarte mult cu cea a lui tati.”, a spus Luciana Spinu.

Horoscop 22 februarie 2023. Zodia care are de luat o decize importanta

Totodata, in cadrul emisiunii interpreta a recunoscut ca va avea un baietel.

Articole din aceeasi categorie