05.03.2023
Lovitura pentru Britney Spears! Paguba financiara uriasa pentru celebra cantareata - VIDEO

Cantareata pop, Britney Spears (41 de ani), a aparut destul de des in presa in ultimele luni, multi fani fiind ingrijorati de sanatatea ei mintala dupa o lupta legala destul de publica impotriva familiei ei. Acum, dupa ce a scapat de sub tutela tatalui sau, Jamie Spears (70 de ani), numele vedetei este din nou pe buzele tuturor – ea a suferit o pierdere financiara la vanzarea conacului ei din Calabasas.

Britney si sotul ei Sam Asghari (28 de ani) au cumparat anul trecut resedinta de lux din Calabasas pentru 11.8 milioane de dolari, inainte de a o pune din nou pe piata doar sase luni mai tarziu. Se pare ca vedeta s-a simtit „prea expusa” locuind in conac si nici nu a fost prea „indragostita” de el, mutandu-se la scurt timp dupa ce l-a cumparat. In plus, proprietatea se afla in acelasi cartier cu fostul ei sot, Kevin Federline (44 de ani). De aceea, Britney se pare ca s-a grabit sa caute o modalitate prin care sa il vanda.

A fost scoasa la vanzare de catre cantareata la pretul initial de 12 milioane $ (foto: Profimedia)

Pasha Parfeni va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision 2023” cu piesa „Soarele si luna” - VIDEO

Resedinta, scoasa la vanzare de catre cantareata la pretul initial de 12 milioane de dolari, a fost cumparat de un avocat din Texas cu suma de 10.1 milioane de dolari – aducandu-i vedetei pierderi de 1.7 milioane de dolari fata de suma cu care a fost cumparata anterior de ea.

Dar, chiar daca s-a despartit de resedinta de lux, Britney, care are o avere de 70 de milioane de dolari, inca detine casa din Thousand Oaks, pe care a cumparat-o in 2015 pentru 7,5 milioane de dolari. Iar in prezent, se pare ca ea locuieste la acea proprietate. De asemenea, sufrageria este cunoscuta de catre fanii cantaretei, majoritatea videoclipurilor ei de pe retelele sociale fiind filmate acolo. In iulie anul trecut, Britney a povestit cum ultimul ei lacas era „inca in renovare” si s-a referit la mosia ei Thousand Oaks ca fiind „vechea ei casa”. 

Articole din aceeasi categorie