24.02.2020
Lorena Bogza - protagonista unei sedinte foto pentru „TOP 4 cele mai influente femei din Moldova”. „Stiu unde este locul meu, nu am senzatia ca sunt atat de sus pe cat ar trebui.”
Prezentatoarea emisiunii „In profunzime” de la PRO TV s-a fotografiat pentru o revista celebra din Moldova. Ea fiind aleasa in „TOP 4 cele mai influente femei din Moldova”. Selectia o fost creata cu ocazia „Zilei Internationale a femeii.”
Prezentatoarea TV nu este pretentioasa atunci cand este invitata ca protagonista la diverse sedinte foto si conlucreaza foarte rapid cu echipa de profesionisti. Sedinta foto fiind foarte scurta.
„Eu pozez si a fost o sedinta care a durat exact 5 minute, pentru ca cine e frumos, nu e nevoie sa piarda timpul in fata aparatului de fotografiat, nu cred ca-i despre asta. Nu e despre frumusete, dar e mai curand, despre cat de dragalasi suntem noi, oamenii”, a spus Lorena Bogza.
Gazda emisiunii „In PROfunzime” a specificat ca nominalizarile in reviste nu sunt atat de semnificative pentru ea, fiindca, de obicei, sunt de scurta durata si nu se considera inca atat de sus pe cat si-ar dori, mai avand mult de muncit.
Citeste si: Lorena Bogza ii ia apararea Irinei Rimes in conflictul legat de Ziua Nationala „Constantin Brancusi”: „Este incredibil cata rautate am vazut in unele postari/comentarii...”
„Cred ca toate topurile acestea sunt relative, asta trebuie sa spunem din start, ca sa nu se inteleaga ca noi chiar credem ca suntem sau cel putin despre mine acum vorbesc, nu stiu cine sunt celelalte trei femei, dar eu despre mine zic. Stiu unde este locul meu, nu am senzatia ca sunt atat de sus pe cat ar trebui, mai am pana sa ajung acolo, slava Domnului. Am de invat inca si sunt dispusa sa invat”, a mentionat prezentatoarea PRO TV.
Ce inseamna sa fii femeie in viziunea Lorenei Bogza si cat de bine combina viata de familie cu jobul, afla din reportajul marca O Seara Perfecta:
Surse foto: Facebook.com; aquarelle.md
Articole din aceeasi categorie