12.05.2023
Loreen, favorita de la Eurovision, ar putea fi acuzata de plagiat? Cat de tare seamana piesa ei cu un hit din Ucraina - VIDEO

In prima semifinala Eurovision 2023, care a avut loc in data de 9 mai, la Liverpool, reprezentanta Suediei s-a calificat in finala competitiei. Loreen este considerata favorita editiei de anul acesta. 

Potrivit eurovisionworld.com, reprezentanta Suediei, Loreen, are cele mai mari sanse sa obtina trofeul Eurovision in acest an. Cantareata in varsta de 39 de ani a castigat acest concurs international in 2012 cu piesa „Euphoria”. In 2023, pe scena de la Eurovision, ea va canta melodia Tattoo. Piesa a fost indragita de internauti din toate colturile lumii. Cu toate acestea, unii spun ca aceasta seamana foarte tare cu piesele altor artisti. Drept dovada, pe youtube au aparut mai multe filmulete in care artista este banuita de plagiat. 

Oamenii spun ca piesa „Tattoo” seamana cu un cantec din repertoriul artistei ucrainene Mika Newton - „V plenu” (В плену).

Mika a participat in 2011 la Eurovision, iar in 2022, la Premiile Grammy,  a cantat alaturi de John Legend piesa „Free”, aducand un tribut Ucrainei.

Misterul rochiei lui Kate Middleton, explicat! Detaliul vestimentar care a lasat fanii regali nedumeriti - FOTO

Altii sunt de parere ca „Tattoo” este inspirata de la Amaranth - „Skyline” sau de la Adele - „Easy on me”.

Cine este Loreen, reprezentanta Suediei la Eurovision 2023

Loreen s-a nascut in Stockholm pe 16 octombrie 1983, dar a copilarit intr-un oras mai mic din Suedia, Vasteras. Ambii ei parinti sunt din Maroc, iar Loreen este de origine berbero-marocana. A devenit cunoscuta publicului suedez dupa ce a participat, sub numele Loren Talhaoui, la editia din 2004 a concursului Idol. 

Antrenorul personal al actritei Blake Lively da tot din casa. Secretul vedetei pentru o silueta de invidiat chiar si dupa patru sarcini

Articole din aceeasi categorie