08.02.2024
Liviu Stirbu are o comoara acasa! Fiica lui, Livia, face senzatie la pian: „In scurt timp veti auzi piese noi in calitate de vocalista” - VIDEO

Livia Stirbu-Sokolov si compozitorul Liviu Stirbu au fost invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Acestia au povestit despre concertul„Stefan Petrache Tribut”,care va avea loc pe data de 10 februarie. Ce parere au despre generatia noua de artisti dar si ce proiecte muzicale pregateste pianista.

Livia Stirbu-Sokolov a povestit ca va lansa melodii in calitate de interpreta: ,,Petrec cel mai mult timp la pian, dar imi place sa cant cu vocea, in scurt timp veti auzi piese noi in calitate de vocalista”.

Natalia Gordienko si-a pus voalul de mireasa! Interpreta este indragostita din nou: „Fluturii din stomacul meu sunt dragoste pentru tine...” - FOTO

Maestrul Liviu Stirbu a vorbit si despre concertul dedicat lui Stefan Petrache, care va avea loc pe 10 februarie la Palatul National„Nicolae Sulac”. „Retraiesc clipele in care am colaborat impreuna cu Stefan inca de la formatia Orizont. Mereu imi placea cum canta acest om deosebit. Stefan Petrache este si va fi un fenomen. Multa lume a incercat sa repete modalitatea lui de a canta, dar fara sanse. Acum, au aparut noi talente care au forta sa interpreteze melodiile lui”,a mentionat compozitorul.

La concertul de pe 10 februarie vor rasuna 27 de melodii cunoscute, realizate de 50 de muzicieni. Invitati speciali vor fi, Liviu Stirbu, Petre Toma, Lidia Botezatu si corul Voices Moldova.

Intrebat ce parere are compozitorul despre generatiile noi de artisti, acesta a raspuns:„Pentru artistii de azi, toate portile sunt deschise. Au tot materialul la dispozitie. Sunt interpreti care au succes datorita perseverentei si insistentei. Nu fiecare artist este pregatit sa parcurga cale lunga. In Republica Moldova avem adevarate talente, instrumentistii din categoria muzicii populare sunt extraordinari. Cine munceste mult, are rezultate bune”.

Nu este disponibila nicio descriere pentru fotografie.

Livia petrece toata ziua fie la munca sau acasa la pian, dar cand are timp liber prefera sa asculte muzica „Activez la Teatrul National de Opera si Balet „Maria Biesu”. Ziua sunt acolo, seara ma pregatesc de concertele mele pentru ca am un repertoriu mare, care necesita mult timp”,a povestit Livia.

Dan Balan ii da lectii de pian nepotelului sau. „Sa-ti fie viata un nesfarsit Concert - Poveste!” - VIDEO

Nu este disponibila nicio descriere pentru fotografie.
Articole din aceeasi categorie