28.01.2021
Lipsa concertelor l-au facut sa emigreze. Instrumentistul care a cantat in orchestra fratilor Advahov, Mugurel, Fluieras: „Nu mi-e rusine sa spun. Am lucrat si la santier, si in constructie, si gresie si faianta m-am invatat sa pun”

E un instrumentist talentat de la noi, insa lipsa concertelor l-au facut sa plece in lumea mare. Instrumentisul, Dumitru Birsanu a spus ca nu ii este rusine ca a lucrat la santier si la constructie.

Citeste si :  Nunta la moldoveni pe timp de pandemie! Organizatoarea de evenimente, Mirela Urusciuc:  „Cu siguranta, e mai safe decat in transport public, in piata centrala si in oricare alte locatii”

Contactat de echipa O Seara Perfecta, instrumentistul Dumitru Birsanu a povestit ce l-a facut sa plece departe de casa:„Situatia pandemica cred ca ne-a afectat pe toti, inclusiv si pe mine. Mi-am pierdut curajul si am venit aici la niste prieteni. Am incercat mai multe joburi, nu incepand de la muzica.”

A cantat in multe orchestre de la noi, iar acum si-a luat toata experienta de viata in maini si a plecat la Londra:„Nu mi-e rusine sa spun deloc. Am lucrat si la santier, si in constructie, si la Amazon am lucrat la delivery, si gresie si faianta m-am invatat sa pun. Cred ca asta nu e o rusine si pe parcurs o sa-mi prinda bine....Incepand din 2011, cand am finisat colegiul, am mers in orchestra Fluieras, apoi au venit fratii Stefanet si am activat cativa ani. Am activat cu orchestra fratilor Advahov, cu orchestra Mugurel".

Dumitru spune ca se gandeste la o cariera muzicala peste hotare:„Am aplicat si la o agentie de modelling si mi-am facut un portofoliu.”

Instrumentistul este foarte activ din punct de vedere al muzicii. A filmat videoclipuri si in Grecia si in alte locatii exotice:„Indiferent de situaita pandemica, am fost in Grecia, am fost in Paris la un eveniment privat. Din start a fost doar o idee sa plec la odihna cu prietenii, dar zi ca daca tot merg, sa fac ceva deosebit. Ma bucur ca mi-a reusit si toti m-au ajutat.”

Priveste interviul in intregime si afla care e situatia actuala in Marea Britanie ce tine de evenimente, dar si ce planuri are instrumentistul pe viitor Vezi noul videoclip al lui Dumitru, pe care l-a dedicat tatalui sau.

Citeste si :  Cum poate fi citit chipul uman si ce transmite acesta? Petru Arama, fizionomist: „Uneori il intelegem pe cel de alaturi chiar si fara de cuvinte”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie