17.07.2023
Fratii Advahov alaturi de mama lor si Fuego, intr-o fotografie de colectie: „Cele mai mari emotii le am cand e mama in public” - VIDEO

Vasile si Vitalie Advahov au evoluat acum cateva zile pe scena festivalului „Te salut, Chisinau” care a avut loc pe strada pietonala „Eugen Doga”.

Pe langa sute de fani, sa-i sustina pe cei doi instrumentisti a venit si mama lor.

Vasile Advahov a publicat pe retelele de socializare o fotografie in care apare alaturi de cea care i-a dat viata, dar si alaturi de fratele sau, Vitalie. De asemenea, in imagine este prezent si interpretul roman Paul Ciprian Surugiu, cunoscut si ca Fuego.

„Cele mai mari emotii le am cand e mama in public. Multumesc, mama, pentru tot”, a mentionat Vasile Advahov pe Instagram.

In scurt timp, fotografia a fost apreciata de internauti si astfel a adunat aproape 500 de like-uri. Totodata, nu au intarziat sa apara nici comentariile fanilor. „Ce frumos”, „Atat de dragut”, sunt cateva dintre mesajele transmise.

Say Cheese! TOP 10 vedete din Moldova care au cele mai frumoase zambete - FOTO

Fratii Advahov sunt un duo moldovenesc de muzica populara, format din fratii Vasile si Vitalie Advahov. Duo-ul a fost fondat in 2005 si are sediul la Chisinau. Alaturi de Zdob si Zdub au reprezentat Moldova la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino, Italia, cu piesa „Trenuletul”. 

„Cand femeia tace, ei nu-i mai pasa”! Doina Danielean - mai sincera ca niciodata. Ce a povestit creatoarea de continut despre fosta casnicie - VIDEO

Inca nu a nascut, dar a primit deja cadoul mult dorit! Vezi ce surpriza i-a pregatit Teodor Carnat sotie sale - VIDEO

Articole din aceeasi categorie