28.11.2021
Lindsay Lohan a fost ceruta in casatorie! Vezi cine este viitorul sau sot: „Dragostea mea, viata mea, familia mea, viitorul meu”- FOTO

Actrita Lindsay Lohan, in varsta de 35 de ani, a anuntat despre logodna cu iubitul ei, Bader Shammas, in varsta de 34 de ani, care este finantator si rezident in Dubai.

Actrita a publicat o serie de fotografii cu alesul sau, iar in imagini este imposibil sa nu remarci un inel cu un diamant mare pe mana stanga a lui Lindsay.

„Dragostea mea, viata mea, familia mea, viitorul meu”,a scris Lohan.

Iuliana Beregoi a lansat un remix la cantecul „Vina mea”. „Aceasta piesa a fost si va ramane cea care ne-a unit pentru prima data” - VIDEO

Bader nu este asociat cu lumea mondena, asa ca nu se cunoaste atat de multe despre el. In plus, acesta detine un cont inchis pe Instagram. Potrivit surselor, acestia sunt impreuna de la inceputul anului 2020, insa o declaratie oficiala despre relatia lor, ei nu au facut.

„Este un tip de incredere. Nu este actor, nu lucreaza in industria divertismentului, gestioneaza fondurile oamenilor bogati la banca Credit Suisse”,a spus o sursa. 

Alesul lui Lohan a studiat la Universitatea din Tampa si la Universitatea din Florida de Sud, unde a invatat ingineria mecanica si finantele. Din profilul lui Bader de pe  LinkedIn aflam ca acesta a fost, in calitate de vicepresedinte adjunct, timp de trei ani, la International Wealth Management al Credit Suisse din Dubai. Inainte de aceasta, a lucrat in sfera managementului in Emiratele Arabe Unite si Kuweit. Potrivit surselor, Lohan s-a mutat in Dubai. Apropo, actrita a spus inca din 2016 ca studiaza islamul.

Sapte cazuri in care vedetele au dat-o in bara cu alegerea incaltamintei. „Chiar daca sunt imbracate de ce mai buni stilisti din lume, acestea tot pot gresi” - FOTO

Lindsay nu era inca casatorita oficial, dar viata ei personala a fost foarte furtunoasa - a avut aventuri atat cu barbati, cat si cu o femeie. S-a intalnit cu actorul Wilmer Valderrama, mostenitorul Hard Rock Cafe Harry Morton si DJ Samantha Ronson. In 2016, logodnicul ei era un milionar rus din Londra, Yegor Tarabasov, a caror despartire a fost scandaloasa: ea l-a acuzat de violenta fizica, iar el a acuzat-o ca i-a furat o suma mare de bani.

Multa vreme, tabloidele au fost pline de articole despre stilul de viata al lui Lohan - s-a discutat pe larg despre dependenta ei de droguri si alcool, din cauza carora cariera ei a fost grav afectata.

Daria Radionova si Alex Bodi sunt din nou impreuna! „Nu trebuie sa ne judecati. Este viata noastra si noi decidem cum e corect” - FOTO

Este de remarcat faptul ca 2021 s-a dovedit a fi un an de succes atat pentru Lindsay, cat si pentru prietenile sale - Paris Hilton si Britney Spears. Paris s-a casatorit, Britney a scapat in sfarsit de custodia tatalui ei si a anuntat ca planuieste o nunta cu iubitul ei Sam Asgari. Lindsay merge inspre casatorie, in plus, cariera ei s-a imbunatatit - in mai a acestui an s-a aflat ca Lohan va primi rolul principal in comedia romantica de Craciun de la Netflix.

Articole din aceeasi categorie