28.11.2021
Sapte cazuri in care vedetele au dat-o in bara cu alegerea incaltamintei. „Chiar daca sunt imbracate de ce mai buni stilisti din lume, acestea tot pot gresi” - FOTO

Toate femeile au in garderoba lor o pereche, sau mai multe, de cizme, dar doar cateva dintre aceste femei sunt capabile sa le poarte corect. Chiar si printre vedete, cu care lucreaza cei mai buni stilisti ai lumii, se numara cateva care inca nu au invatat cum se poarta cei mai populari pantofi ai sezonului toamna-iarna. In acest articol, iti prezentam cele mai gresite combinatii pe care le-au facut vedetele.

Heidi Klum

Daca Heidi ar putea, si-ar trage cu placere cizmele pana la urechi. Modelul nu a fost niciodata modesta si a ales intotdeauna cele mai neobisnuite lucruri. Blugi skinny, o geaca de piele decupata cu catarame pe umeri (ce? Da!) si cizme la jumatatea coapsei cu fermoar inalt - in aceasta tinuta Heidi nu doar atrage atentia spre ea, dar si arata penibil. 

Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub a devenit mamica pentru prima oara. Prima fotografie cu fetita ei, postata pe pagina sa de Instagram - FOTO

Jennifer Lopez

Se pare ca J.Lo si-a trezit fiara interioara - leopard, piele, fusta mini si cizme de piele cu tocuri stiletto. Nu stim pe cine urma sa vaneze cantareata in aceasta tinuta, dar cu siguranta acesta/aceasta nu si-ar dori sa devina victima ei.

Hayden Penettiere

Pentru tanara Hayden Penettiere fiecare milimetru este important: inaltimea actritei este de doar 153 de centimetri. Cu toate acestea, vedeta pare sa poarte intentionat haine, care o fac si mai scunda. O fusta mini plisata si o jacheta stransa la jumatatea coapsei nu sunt cea mai buna combinatie pentru o fata scunda. Nu numai ca umerii actritei arata mai largi intr-o astfel de tinuta, iar picioarele ei sunt mai scurte, ea a sporit si acest efect, completand imaginea cu cizme inguste de lungime gresita.

Cristina Scarlevschi: „28 noiembrie - 28 de ani. Asa zi cade doar o data in viata”. Ce surprize au asteptat-o pe tanara de ziua ei - VIDEO

Kim Kardashian

In aceasta fotografie, Kim Kardashian arata de parca lucreaza pe timp de noapte in calitate de Catwoman si este atat de obosita sa salveze orasul de criminali incat si-a putut schimba doar jumatate din tinuta. Pur si simplu nu avem alta explicatie pentru aceasta alegere de cizme.

Khloe Kardashian

Genunchii goi ai lui Chloe par sa strige dupa ajutor. Vedeta „Familiei Kardashian” nu numai ca nu se teme de a-si raci articulatiile, dar nici nu ezita sa combine gresit pantalonii cu cizmele. Credem ca Chloe a ascuns bunul gust in uriasa ei valiza neagra.

Elle Macpherson

Hainele sau pantofii gresiti pot strica orice silueta.Chiar si corpul impecabil al lui Elle MacPherson a cazut victima prostului gust. Cizme uriase de blana, fara o forma, „taie” picioarele modelului, facandu-le sa para scurte. Dar lungimea lor naturala este de 123,5 centimetri.

Unul dintre juratii de la „Golos Rusia” s-a stins din viata - FOTO

Gigi Hadid

Gigi face rar greseli in tinute, dar toata lumea are si zile proaste. Pentru a trage cizmele din material subtire peste blugii stramti, modelul a fost nevoita sa depuna mult efort. Nu vrem sa o suparam, dar eforturile sale au fost in zadar.

Articole din aceeasi categorie