13.04.2022
„Limbajul corpului spune totul!” Coregrafa ucraineana Ilona Gvozdeva a organizat un flashmob emotionant dedicat razboiului: „Vom depune sufletele si trupurile pentru libertatea tarii noastre” - VIDEO

Coregrafa ucraineana si-a folosit armele proprii pentru a sprijini Ucraina si anume, aceasta a organizat un flashmob, in care a dansat pentru tara sa natala. 

Acum Ilona Gvozdeva se afla in Italia, unde isi cauta activ un job, chiar si la distanta, pentru a ajuta poporul ucrainean.

Impreuna cu elevii sai, celebra dansatoare a organizat un flashmob. Astfel, cu ajutorul limbajului corpului sau, Gvozdeva a vorbit despre razboiul care are loc in patria sa. 

„Iti da fiori!” Interpreta ucraineana, Natalia Mogilevskaya a lansat un cantec patriotic dedicat razboiului: „Eu sunt vocea ta, nu te voi parasi” - VIDEO

Ilona Gvozdeva a postat videoclipul pe pagina sa de Instagram.

Apropo, flash mob-ul a fost inregistrat pe fundalul imnului Ucrainei interpretat de TRAVINSKIY.

Urmaritorii sai au fost atinsi pana la lacrimi de acest dans. „Pana la fiori”, „Din tot sufletul”, „Ce senzual si frumos este”, „Multumim pentru acest dans”, au scris internautii. 

Interpreta Olga Polyakova a inregistrat un cantec de leagan emotionant pentru poporul ucrainean. Afla care este mesajul piesei - VIDEO

„Prin limbajul trupului noi vorbim despre razboiul din Ucraina. Vom depune sufletele si trupurile pentru libertatea tarii noastre. Si vom arata tuturor ca noi, fratilor, suntem o familie unita. Ucraina nu a murit inca, nici gloria si nici libertatea. Soarta ne va zambi, fratilor”, a scris coregrafa pe pagina sa. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie