13.04.2022
Interpreta Olga Polyakova a inregistrat un cantec de leagan emotionant pentru poporul ucrainean. Afla care este mesajul piesei - VIDEO

Cantareata ucraineana Olga Polyakova a lansat piesa „Cantec de leagan Ucrainei”, in care a incercat prin intermediul unui videoclip sa arate durerile, dar si sperantele poporului sau.

Artista a interpretat un cantec de leagan tradtional ucrainesc. Muzica pentru piesa a fost scrisa de legendarului compozitor ucrainean Myroslav Skorik.

Cantecul de leagan promite a deveni un adevarat hit deoarece autorul versurilor este Alexander Vratarev. Acesta a scris anterior hituri pentru Sofia Rotaru.

Interpreta ucraineana, Anna Trincher, fiind despartita de familia sa din cauza razboiului, a primit o surpriza placuta de la bunica sa: „Victoria va fi a ucrainenilor. Cu drag, bunica ta!” - FOTO

Descrierea videoclipului spune ca pana si oamenii de stiinta, atunci cand analizeaza cantecele de leagan din cultura ucraineana, observa ca, componentele lor ritmice si de continut au un impact psihologic extrem de puternic asupra celor care le asculta: calmeaza, inspira un sentiment de confort si de siguranta.

„Imbratiseaza-ti copiii, daca ai o astfel de ocazie, asigura-te ca le vorbesti despre ce se intampla acum, gaseste cuvinte. Canta-le cantece de leagan. In videoclip sunt prezentate imagini cu copii din toate colturile tarii, supravietuitori ai bombardamentelor. Sensul final al cantecului este ca, chiar si in cel mai dificil moment, noi, ucrainenii, nu ne pierdem speranta de a vedea din nou un cer senin. Victoria va fi cu siguranta a noastra, nu exista nicio indoiala. Glorie Ucrainei!”, a spus de asemenea Polyakova in descrierea piesei.

Femeile nascute in aceste 4 zodii isi ajuta mereu partenerul de cuplu atunci cand intampina o problema

Recent Olga Polyakova s-a adresat bielorusilor si a explicat de ce nu ar trebui acestia sa lupte impotriva ucrainenilor.

Articole din aceeasi categorie