10.11.2023
Leonardo DiCaprio, printre putinii actori de la Hollywood care nu s-au atins de droguri. Cum a rezistat tentatiei

Cine l-a vazut pe Leonardo DiCaprio in „Lupul de pe Wall Street” si-ar fi putut spune ca tipul ala prea stie ce face cand trage pe nas „cocaina”. Dar, DiCaprio nu e Jordan Belfort, eroul sau din filmul cu 5 nominalizari la Oscar.

Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea magistrala din Lupul de pe Wall Street, un elogiu adus exceselor de tot felul, in special dependenta de droguri si pofta nestavilita pentru bani. In viata reala, insa, actorul de aproape 49 de ani nu s-ar atinge de droguri pentru nimic in lume.

Leonardo DiCaprio, adevarul despre consumul de droguri

De mai bine de 30 de ani, Leonardo DiCaprio este dependent de petreceri si femei frumoase. Desi acestea veneau, deseori, la pachet cu substante interzise, actorul spune ca a rezistat tentatiei de a se droga. Intr-un interviu acordat ziarului Los Angeles Times, starul a dezvaluit care au fost motivele pentru care nu a cedat ispitei de a incerca droguri.

„Asta deorece am vazut chestiile astea in fiecare zi, in perioada cand aveam trei sau patru ani. Asa ca Hollywood a fost un fleac pentru mine... Mergeam la petreceri si erau acolo (droguri - n. red.) si, da, exista aceasta tentatie. Hollywood-ul este un loc foarte volatil in care artistii intervin si, in esenta, spun ca vor sa-i apartina.

Este incredibil de vulnerabil sa fii actor si, de asemenea, sa primesti critici la o varsta frageda atunci cand dezvalui cine esti. Am vazut ca multi oameni au cazut victime ale acestui lucru (dependentei - n.red.) si este foarte regretabil”, a spus actorul.

Horoscop 10 noiembrie 2023. Surprize mari in dragoste pentru o zodie. Nu mai stati pe ganduri si actionati

Copilaria actorului: Leonardo DiCaprio a crescut sarac

Leonardo DiCaprio este fiul unei secretare si al unui artist de benzi desenate cu origini germane si italiene, nascut la 11 noiembrie 1974 in Los Angeles, California. Pe cand actorul avea un an, parintii lui au divortat, insa s-au mutat in doua casute despartite de o curte comuna, ca sa poata participa impreuna la cresterea lui.

Andreea Bostanica a facut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriti: „Nu stiu care e mai frumoasa” - VIDEO

Vorbind despre copilaria sa, Leo DiCaprio a dezvaluit ca a crescut sarac, intr-un cartier sufocat de prostitutie, crime si violenta. Tot acolo a fost martorul suferintei inimaginabile a dependentilor de heroina, pe care ii vedea la fiecare colt de strada.

„Sa vad devastarea din cartierul meu, sa vad dependenti de heroina, m-au facut sa ma gandesc de doua ori sa ma implic vreodata in droguri. Este rau”, confirma Leonardo DiCaprio pentru Fandomwire.

Articole din aceeasi categorie