11.06.2024
Laurenția Coptileț și Gabriel Nebunu au susținut teza de licență! Cei doi au absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice - FOTO/VIDEO

Laurenția Coptilet și Gabriel Nebunu sunt absolvenți în anul curent la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Cei doi interpreți au susținut emoționați astăzi teza de licență. „Nu vreți să știți ce emoții avem”, a scris Laurenția într-un story pe pagina ei de Instagram.

„Sunt bat de emoții, astăzi, în sfârțit susținem licența la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Vă inchipuiți, băiețel mare, cu document în mână mâine poimâine, învățat, curat. Am niște emoții de Doamne ferește!”, mărturisește Gabriel într-un InstaStory.

Marinela Bezer și Vlad Gațcan - imagini de arhivă! Cum arătau soții în 2012 - FOTO

Laurenția este recunoscătoare profesorilor pentru tot ce i-au oferit: „Astăzi am susținut cu succes TEZA DE LICENȚĂ! Am avut emoții extrem de mari, au fost 4 ani frumoși, plini cu de toate! Mulțumesc tuturor profesorilor pentru tot ce mi-au oferit! Sunt recunoscătoare”.

Anastasia Nichita a ajuns la spital! Luptătoarea s-a accidentat la picior: „Calea spre succes nu-i mereu încununată cu flori” - FOTO

Laurentia Coptilet este o interpretă de muzică populară. Aceasta a lansat trei melodii populare în colaborare cu renumita Orchestră „Lautarii”.

Gabriel Nebunu este cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Articole din aceeasi categorie