13.07.2022
Lana Del Rey ar avea o noua relatie. Cine este partenerul ei si cum au aparut cei doi in public - FOTO

Lana Del Rey si Jack Donoghue alimenteaza zvonurile legate de relatia lor, dupa ce s-au afisat impreuna pe retelele de socializare.

Se intalneste Lana Del Rey cu Jack Donoghue? Cei doi muzicieni au pozat impreuna in fata inchisorii Cook County Jail din Chicago intr-o serie de fotografii distribuite marti pe Instagram-ul lui Donoghue. Astfel, artistii alimenteaza zvonurile privind relatia lor, care au aparut de luni de zile.

Cum s-au afisat Lana Del Rey si Jack Donoghue

Fanii i-au zarit pe cantareata in varsta de 37 de ani si pe Donoghue impreuna de luni de zile. In februarie, el a impartasit un videoclip de pe Instagram, care a fost sters intre timp, in care participau impreuna la o cursa de monster truck, in care Lana se referea la partenerul ei ca fiind „iubit”. In luna mai, Del Rey a fost din nou vazuta alaturi de Donoghue in fotografii facute la petrecerea de ziua lui de nastere, desi niciunul dintre muzicieni nu a impartasit fotografiile pe paginile lor de socializare.

Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

„Vizita in familie”, se arata in descrierea lui Donoghue, in varsta de 33 de ani, pentru cele doua fotografii, una selfie si una facuta de altcineva. Cei doi sunt in fata inchisorii Cook County Jail din Chicago, imbracati casual.

Artista a fost logodita cu Clayton Johnson

Del Rey a fost anterior logodita cu muzicianul Clayton Johnson, au confirmat surse pentru PEOPLE in decembrie 2020. Vestea logodnei a sosit la cateva luni dupa ce s-a despartit de Sean „Sticks” Larkin, dupa cum a dezvaluit ofiterul de politie in varsta de 46 de ani pentru The New York Times in martie 2020. Desi rareori vorbeste in public despre viata ei amoroasa, Del Rey a mai fost legata in trecut de rapperul G-Eazy, de fotograful italian Francesco Carrozzini si de cantaretul scotian Barrie-James O’Neill.

Despre Donoghue s-a zvonit ca se intalneste cu Courtney Love in 2011, dupa ce cei doi au participat impreuna la o gala de caritate din New York si s-au tinut de mana pe covorul rosu, potrivit NY Daily News. Cu toate acestea, el a declarat de atunci pentru DailyMail.com ca nu s-au intalnit si ca doar „au mers la cina” impreuna.

O familie fericita! Ion Paladi - sedinta foto pe malul marii alaturi de familia sa - FOTO

Articole din aceeasi categorie