20.07.2022
Lady Gaga, dezvaluiri emotionante inainte de a incepe turneul mondial: „Am fost cu adevarat in lupta cu viata mea”

Pentru prima data din 2018, Lady Gaga este pregatita sa porneasca la drum in turneu.

In timp ce usile s-au deschis la Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf, Germania, pentru prima seara a turneului sau din 2022, Chromatica Ball, Lady Gaga a postat pe Instagram un videoclip din culise in care vorbeste sincer despre sentimentele si emotiile pe care le are la revenirea pe scena si despre semnificatia din spatele spectacolului.

„Vreau sa va las pe toti sa interpretati acest spectacol in felul in care doriti, dar voi spune ca el documenteaza cu adevarat numeroasele etape si laturi diferite ale durerii si energia maniaca a durerii pe care simt ca am trait-o in viata mea. Chiar vreau sa va multumesc ca ati rezistat alaturi de mine si ca m-ati iubit in toate diferitele versiuni ale creatiei mele artistice, precum si pe mine ca persoana”, a spus ea pe Instagram.

„Ma simt mai lucida si mai lipsita de dureri astazi decat m-am simtit in urma cu mult timp. Iar faptul ca nu mai am dureri pe scena este o experienta cu adevarat vindecatoare, pentru ca pot sa dansez si sa cant, sa ma bucur de public, sa ma bucur de spectacol si sa spun cu adevarat o poveste”, a adaugat ea.

„Nu stiu daca am mai ramas fara cuvinte ca astazi, stiind ce urmeaza sa facem. Oamenii ma intreaba tot timpul despre ce a fost vorba in Chromatica si in Babylon, eu spun ca lupta cu viata este corecta si cand am facut Chromatica chiar ma luptam cu viata mea”, a spus ea.

Semnele zodiacale care nu se inteleg usor cu alte persoane

Ea a recunoscut ca aceasta ar fi o „situatie grea” pentru oricine, dar a vrut ca fanii ei sa stie ca acest turneu a fost „creat in spiritul acelei batalii pentru a te recastiga”.

„Nu exista un premiu mai mare decat tine. Nu exista un lucru mai important decat propria ta inima si propria ta capacitate de a te vindeca, iar noi nu ne vindecam singuri, nu cred, dar cred ca este posibil ca la un moment dat sa te recuperezi. Iar pentru a-ti avea propriul sprijin este nevoie de multa putere si timp”, a spus ea, scrie Today.

Lady Gaga a dezvaluit, de asemenea, cateva detalii din jurul The Chromatica Ball, care a fost planificat initial pentru 2020, dar care a fost amanat din cauza pandemiei COVID-19, explicand: „Scena a fost inspirata de arhitectura brutalista, de materiale, texturi, cruditate, transparenta, o privire cu adevarat salbatica si dura asupra ta, asupra a ceea ce ai trait.”

„Vreau sa spun o poveste, dar cu simboluri abstracte si arta, asa ca aceasta prezentare celebreaza lucruri pe care le-am iubit intotdeauna. Arta, moda, dansul, muzica, tehnologia, poezia si modul in care toate aceste lucruri functioneaza impreuna”, a adaugat ea.

Pentru a incheia emotionantul videoclip, Lady Gaga le-a urat tuturor fanilor sai prezenti la spectacol sa se distreze, adaugand: „Sper sa va placa acest lucru pe care vi l-am facut….Ne vedem pe ringul de dans”.

Ce face Jennifer Lopez in fiecare zi pentru a se mentine in forma? Afla secretul sau

Gaga a dezvaluit in 2017, documentarul „Gaga: Five Foot Two' ca sufera de fibromialgie: „Ma deranjeaza foarte tare oamenii care nu cred ca fibromialgia este reala. Pentru mine si cred ca pentru multi altii, e un adevarat ciclon de anxietate, depresie, trauma si atacuri de panica, care suprasolicita sistemul nervos si, ca rezultat, ai dureri ale nervilor. Oamenii trebuie sa aiba mai multa compasiune. Durerea cronica nu e o gluma. In fiecare zi te trezesti si nu stii cum o sa te simti”, a marturisit Lady Gaga intr-o discutie cu revista Vogue. Artista spune ca, prin faptul ca vorbeste despre boala ei si a prezentat-o si in documentar, spera sa ajute la cresterea constientizarii pe scara larga a fibromialgiei.

Articole din aceeasi categorie