13.07.2022
Lady Amelia si Eliza Spencer au purtat rochii identice. Nepoatele Printesei Diana au implinit 30 de ani - FOTO

Lady Amelia si Eliza Spencer au purtat rochii identice. Nepoatele Printesei Diana au sarbatorit intr-un cadru restrans aniversarea a 30 de ani. Acestea se afla in Puglia, Italia, intr-o vacanta de cateva zile. Surorile au vrut sa marcheze evenimentul special si au ales tinute care sa le reprezinte.

Lady Amelia si sora sa au avut un look angelic. Cele doua surori au posta pe retelele scoaile cateva imagini de la petrecerea lor aniversara. In sectiunea de story, admiratorii Casei Regale au putut sa le vada pe cele doua surori in timp ce sufla impreuna intr-un tort pe care se afla numarul 30. Ulterior, mai multe imagini de la eveniment au aparut pe contul surorii lor, Lady Kitty Spencer.

Princess Diana's twin nieces Lady Amelia and Eliza took to a gig as they  stepped out in New York - WSTPost

Lady Amelia si Eliza Spencer au purtat rochii identice

Lady Amelia si Eliza Spencer s-au bucurat de o petrecere alaturi de oamenii apropiati. Gemenele au stralucit in doua rochii identice pe care le-au ales. Amandoua au optat pentru o coafura asemanatoare si au accentuat si mai mult legatura puternica pe care o au.

Lady Kitty Spencer, sora celor doua, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu surorile sale. In imagine, Lady Amelia si Eliza Spencer au purtat rochii identice. Cele doua au fost surprinse in timp ce se tin in brate. Alaturi de imaginea superba a fost postat si un mesaj emotionant.

”La multi ani! 30 astazi. Cei mai frumosi ingeri care fac totul in jurul lor sa fie mai bun. Va multumesc pentru aceasta legatura stransa pe care o avem si care ne-a ajutat intotdeauna sa trecem peste orice impreuna.”

Lady Amelia si Lady Eliza Spencer - nepoatele Printesei Diana - City FM

”Fie ca viata voastra sa fie plina cu bucurie si dragoste. Sunt foarte mandra de femeile frumoase care ati devenit. Meritati tot ceea ce e mai bun. Va iubesc din tot sufletul. Sunt foarte norocoasa sa fiu sora voastra”.

Asa nu! Afla care sunt anti-tendintele in materie de pantaloni si modelele pe care ar trebui sa le abandonezi in 2022 - FOTO

Surorile Lady Amelia si Eliza Spencer au o legatura speciala cu sora lor, Kitty Spencer, dar si cu restul familiei. Nepoatele Printesei Diana au fost invatate de mici cat de importanta este familia. 

Meet the Spencer Twins: An Interview with Eliza and Amelia Spencer

Cu ce se ocupa cele doua surori

Lady Amelia si Eliza Spencer au purtat rochii identice si au demonstrat ca orice tinuta capata o alta infatisare daca este purtata cu atitudinea corecta. Verisoarele Printului William si Harry s-au facut remarcate de-a lungul timpului pentru frumusetea lor.

Parintii lor, Earl Charles Spencer si Victoria Aitken s-au mutat in Africa de Sud in anul 1995. Cei doi si-au dorit sa stea departe de lumina reflectoarelor.

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus numele Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Lady Amelia si Eliza Spencer aveau la acel moment doar trei ani. Cele doua surori nu au folosit niciodata titlul regal cat s-au aflat in Africa de Sud. Cea mai mare parte a copilariei au petrecut-o acolo, pana la divortul parintilor lor.

Dupa ce Earl si Victoria au decis sa mearga pe drumuri separate, surorile Lady Amelia si Eliza Spencer s-au mutat inapoi in Londra. Amandoua au in prezent o cariera de succes in lumina reflectoarelor. Cele doua modele stralucesc cu fiecare aparitie.

Recent i-au impresionat pe admiratorii Casei Regale cu rochiile pe care au ales sa le poarte la Saptamana Modei de la New York.

Diana's twin nieces Lady Amelia and Lady Eliza Spencer attend Alberta  Ferretti's MFW show - Ahlimosa decor

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie