13.07.2022
Asa nu! Afla care sunt anti-tendintele in materie de pantaloni si modelele pe care ar trebui sa le abandonezi in 2022 - FOTO

Desi au facut furori la vremea lor, unele modele de pantaloni au devenit deja invechite si cat de mult nu ne-ar placea, ar trebui sa renuntam cu desavarsire la ei.

1.

Pantaloni banane invechiti

Acest model de pantaloni a fost mult timp un must-have pentru iubitorii de casual. In acest sezon insa este timpul sa scapam in sfarsit de ei. Acest stil adauga volum nedorit soldurilor, facand fundul vizbil mai mare, iar datorita croiului taiat, pantalonii te fac si mai joasa vizual - iar acesta este un cosmar pentru orice fashionista.

2.

Pantaloni de trening invechiti

In urma cu cativa ani, pantalonii sport au intrat in top-uri, completati de dungi verticale pe cusatura laterala. Dar in 2022, este mai bine sa refuzi astfel de modele. Daca preferati un stil relaxat, aruncati o privire mai atenta la pantalonii simpli cu banda elastica sau jambiere - nu te vei simti mai putin confortabil in ei, dar in schimb te vei putea simti mult mai stilata.

3.

culottes invechite

Cu cativa ani in urma, pantalonii supradimensionati si scurti au asaltat garderobele fashionistelor, dar nu si astazi. Din fericire, aceste piese au fost eliminate rapid si au oferit loc altor modele, mult mai actuale. 

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus numele Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

4.

Skinny denim invechit

Multi oameni spun ca blugii skinny au iesit din moda, iar acest lucru este complet adevarat. Daca vorbim de blugii skinny sau pantalonii stransi din material textil, atunci verdictul este clar - acestia sunt o anti-tendinta. Dar nu abandona complet modelele stranse, pentru ca acestea raman a fi un model clasic, iar designerii au grija sa ii actualizeze prin diverse print-uri si culori.

5.

Pantaloni invechiti cu funda in talie

Din cele mai vechi timpuri, designerii au inventat tot felul de moduri de a regla vizual silueta femeilor. O modalitate de a face acest lucru a fost si gandirea pantalonilor cu volan din material in talie. Ideea este ca acest model chiar ingusteaza silueta in talie, dar arata complet demodat.

Lily-Rose Depp si The Weeknd - surprinsi intr-un cadru romantic pe platourile de filmare ale unui nou serial - FOTO/VIDEO

Desigur ca exista si alte modalitati de a va accentua talia, cum ar fi alegerea unei curele intr-o nuanta contrastanta sau asocierea pantalonilor cu talie inalta cu un top decupat.

6.

jambiere invechite

Desi jambierele au revenit la moda, este important sa putem alege modelul potrivit. Anul acesta nu se mai poarta acest model daca este cusut din bumbac subtire si necalitativ si se opteaza pentru tesaturi mai fine si comode. 

Articole din aceeasi categorie