30.05.2024
Lacrimi și durere! Mesajele vedetelor după moartea Anastasiei Zavorotnyuk: „Foarte mult s-a luptat cu boala” - FOTO

Actrița Anastasia Zavorotnyuk, devenită cunoscută după ce s-a filmat în serialui rus „Моя прекрасная няня”, a decedat la vârsta de 53 de ani. Despre acest lucru a fost anunțat astăzi, pe contul ei de Instagram.

După ce a fost anunțat despre faptul că Anastasia Zavorotnyuk a pierdut lupta pentru viață, rudele, prietenii și colegii de breaslă au venit cu mesaje pline de durere în mediul online.

Anna Semenovici - interpretă

„Nastea, tu vei rămâne în inimile noastre”, a scris Semenovici.

Zara - interpretă

„Nastea, tu ești pentru totdeauna cu noi”, a notat Zara pe Instagram.

Maxim Kovtun - patinator artistic 

Cauza problemelor conjugale dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum s-au distanțat așa mult

Oskar Kuchera - actor

„Dimineața s-a început cu faptul că m-au sunat jurnaliștii, mi-au spus că Nastea Zavorotnyuk a murit. Foarte trist... Ea foarte mult s-a luptat cu boala, dar se pare că a venit timpul... Condoleanțele mele apropiaților”, a scris actorul.

S-a stins din viață Anastasia Zavorotnyuk! Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram

„Dragi prieteni. Este imposibil de înțeles și foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastea noastră a murit în această seară după o boală lungă și gravă. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi care i-a dorit binele, s-a rugat pentru sănătate și a crezut. Nastea a simțit și a apreciat întotdeauna sprijinul vostru”, este scris în mesajul postat pe Instagram.

De asemenea, a mai fost menționat: „Vă vom informa despre locul și ora de rămas bun mai târziu, în această seară”.

Primele informații despre faptul că Anastasia Zavorotnyuk este bolnavă au apărut în 2019, când vedeta a încetat să mai apară în spațiul public. Ea a suferit de cancer la creier.

Anastasia Zavorotnyuk a fost o actriță și prezentatoare de televiziune rusă. Ea a fost cunoscută în special pentru rolul principal din „Моя прекрасная няня”, în care a jucat din 2004 până în 2009.

Articole din aceeasi categorie