29.05.2024
Cauza problemelor conjugale dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum s-au distanțat așa mult

Nimeni nu ar fi putut prevedea un asemenea aisberg apărut parcă peste noapte în cuplul atât de îndrăgit de fani și supranumit Bennifer.

Părea că a doua oară fusese cu noroc. Între cele două staruri exista o poveste de amor din tinerețe, o logodnă și o despărțire.

Deși frumoasă și talentată, J Lo nu pare să aibă noroc în amor, însă există și o parte importantă pentru care ea însăși este responsabilă. Un apropiat al celor doi a discutat cu tabloidele și a făcut câteva dezvăluiri importante.

Mariajul lor este pe făraș! După ce și-au căutat casa perfectă și au avut parte de două nunți, nu doar de una, cei doi au ajuns să trăiască separat. Ben și-a închiriat o casă în apropiere de domiciliul fostei soții, cu care are trei copii.

Criza maritală cu siguranță este resimțită și de gemenii adolescenți ai artistei, care dezvoltaseră o relație foarte frumoasă cu tatăl vitreg. Și da, poate că Ben are multe neajunsuri, însă știe să fie un tată minunat.

Sursa care a rămas sub protecția anonimatului și care a vorbit cu tabloidele americane spune că principalul „vinovat” al răcelii dintre cei doi este .... orgoliul. Amândoi sunt „pietre tari”.

Nicolina Bucătaru și-a susținut teza de licență! La ce facultate a studiat bloggerița timp de 4 ani - FOTO

Actorul nu a mai însoțit-o la evenimente, iar ea pare că nici nu mai vrea să-l pomenească.

În contrast complet cu ce erau, nu demult. Ben o lăuda peste tot, ea se mândrea cu actorul.

Să fi fost marea regăsire a lor din 2021 doar o altă ambiție personală? O îndreptare a unui eșec din tinerețe, când logodna lor eșuase lamentabil? Ideea este că Jennifer Lopez nu este o femeie cu care să ai toane. Este o divă puternică și ambițioasă, cam ce-și propune realizează. Ori Ben ține mult la confortul personal, la comoditate și relaxare. Să nu uităm că înainte de Jennifer avea una dintre cele mai șleampete garderobe. Ieșea cu tricouri gri și șifonate, dar cu zâmbetul pe buze.

Cum arată Demi Lovato fără machiaj. Imagini din intimitatea vedetei - FOTO

Ce-i drept, acesta s-a cam estompat în ultima vreme, iar momente de bucurie păreau a fi lângă... fosta. Cu toate acestea, potrivit acelorași tabloide, Jennifer Garner nu este interesată de o împăcare, ci dimpotrivă, pare a susține împăcarea celor doi. Până la ora actuală, nimeni nu știe dacă va urma o reluare a relației sau un un divorț.

Articole din aceeasi categorie