30.03.2023
„La primele noastre intalniri cand abia se infiripa ceva, el mi-a povestit despre vacanta lui in Tenerife trei ore”. Vlada Mardari, vacanta de vis alaturi de familie - VIDEO

Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Vlada Mardari, ea a povestit mai multe detalii despre vacanta ei in Tenerife, dar si cele cateva zile petrecute la Barcelona.

 

Stiai ca Dianna Rotaru scrie versuri? Aceasta a lansat piesa „Scumpii mei”, alaturi de tanara interpreta Milly: „Dedic melodia parintilor mei, la 40 de ani de casnicie” - VIDEO

„Tu intelegi destul de bine, cat de mult drive, energie, ce refresh iti face o calatorie. Eu nu calatoresc asa de des precum mi-as dori si chiar am asteptat aceasta vacanta din plin. In special ca aici in Moldova, trebuie sa recunoastem ca iernile sunt cam lungi, cam grele, cam posomarate. A fost ideea sotului meu sa mergem in Tenerife, el a mai fost in aceasta destinatie. Insa avem si o istorie la aceasta tema, la primele noastre intalniri cand abia se infiripa ceva, la o intalnire din acestea el mi-a povestit despre vacanta in Tenerife trei ore. Daca la inceput il ascultam cu atentie, la un moment dat in gandul meu ziceam: hai gata, am inteles ca e fain. Dar era perioada aia in care nu poti fi atat de direct si am tot stat si ascultat, iar peste mai multi ani am ajuns impreuna si cu fetita noastra. Si intr-adevar confirm, este o destinatie wow si acum inteleg de ce el era atat de impresionat de Tenerife.”

Fiind intrebat de ce merita sa mergi in Tenerife, Vlada a spus ca:„Pentru ca este o insula care iti ofera de toate daca vorbim de natura si clima. Nu e o insula foarte, foarte mare, dar totusi reusesti sa vezi si zone mai posomarate, adica sunt zile cand e mai posomarat. Noi stateam in partea de nord a insulei si acolo erau momente cand era un pic mai ceata, mai posomorat si noi daca voiam soare, mergeam la sud, caci acolo e soare mereu. Este vulcanul Teide, care este cel mai inalt vulcan din Europa, un vulcan impresionant. Am reusit sa ajungem in varful acestui vulcan, unde ai impresia ca ai ajuns pe planeta Marte, pentru ca nisip rosietic, natura muntoasa, foarte frumos. Iar daca vorbim de zona asta de plaje, evident palmieri, vegetatie uimitoare, superba, cu flori colorate si plaje cu nisip vulcanic si nisip negru, dar sunt si plaje cu nisip obisnuit”.

„Tenerife este numita insula unde este vesnic primavara si este fain, deoarece eu cunosc multe persoane care nu suporta sa stea la plaje unde este foarte cald. Pai iata Tenerife este destinatia perfecta, pentru ca nu este niciodata prea cald si sufocant si vrei mereu sa te bagi in apa. Este mereu o caldura suportabila, chiar placuta, spre seara poate fi un pic mai racoare acum. Eu mereu aleg destinatiile unde sa fie un pic mai racoare seara, pentru ca imi place diferenta asta de temperatura.”

 „Noi am zburat 3 ore pana in Barcelona si dupa inca 3 ore de acolo pana in Tenerife. A fost foarte okay, din cate am inteles e foarte comod de calatorit cu ea. Pentru ca ii dam activitati, carti de colorat, e la varsta asta in care este pasionata de cartile cu activitati si este foarte bine. Am combinat utilul cu placutul si a fost totul bine.”

„Mi-a placut extrem de mult Tenerife, neaparat o sa mai merg acolo. Este genul de destinatie unde poti merge cu familia. Deoarece pe de o parte sunt niste locuri parca desprinse de realitate, foarte frumoase, dar pe de alta parte ai civilizatie si ai accesul la tot ce ti-ai dori. Este genul de destinatie pentru orice alintat sau rasfatat caruia nu-i place orice gen de calatorie, uite Tenerife eu cred ca o sa-i placa. Noi nu am stat locului deloc, am mers de jur imprejur”.

„Ziua mea de nastere am sarbatorit-o acolo, a fost o zi superba, pentru ca am petrecut-o la plaja. Eu am vrut de ziua mea chiar sa stau asa frumos la plaja, m-am bagat in valurile marii si m-am lasat dusa. Eu sunt zodia pesti si in mare, in ocean ma las dusa de val.”

„Urmatoarea destinatie a fost Barcelona, unde am stat 3 zile, nu prea mult. In Barcelona a fost un pic mai rece, in prima seara am fost si am vazut un spectacol de flamenko. In Barcelona am mers mult pe jos, ne-am plimbat si am fost mereu in miscare. Insa am fost si in cea mai populara piata a lor, unde am fost uimita de toate culorile, mirosurile si era extrem de multa lume.”

Articole din aceeasi categorie