30.03.2023
Stiai ca Dianna Rotaru scrie versuri? Aceasta a lansat piesa „Scumpii mei”, alaturi de tanara interpreta Milly: „Dedic melodia parintilor mei, la 40 de ani de casnicie” - VIDEO

Recent, Dianna Rotaru si tanara interpreta Milly au lansat impreuna un duet la piesa „Scumpii mei”. In platoul emisiunii O Seara Perfecta, cele doua au interpretat melodia, dar au vorbit si despre momentul in care au facut cunostinta.

Intrebate cum au ajuns sa colaboreze, Rotaru a raspuns: „Ne-am cunoscut intr-un cerc de prieteni comuni si ii salutam pe aceasta cale, este vorba despre cumetrii mei, Olga si Ion pe care ii iubesc foarte mult si datorita lor ne-am cunoscut cu aceasta familie minunata, cu parintii Marianei Cazac, ca de fapt asa se numeste. Milly este numele de scena.”

De asemenea, Milly a adaugat: „Ne-am intalnit la o petrecere. In acea seara mama mea s-a apropiat de Dianna si i-a propus sa facem un duet pentru ca imi plac foarte mult piesele ei, mai ales aceasta piesa. Tin foarte mult la ea.”

Iuliana Beregoi s-a facut blonda? Vezi ce look neobisnuit a ales interpreta pentru filmarile noului sau videoclip - VIDEO

Cea care a scris versurile pentru piesa „Scumpii mei” este chiar Dianna Rotaru. Artista a dedicat melodia si versurile parintilor ei. „Este o bine cunoscuta melodie in limba rusa pe care am prealuat-o la discutii cu autoarea Anna Hovner. Am cerut permisiunea sa dedic aceasta melodie parintilor mei. La 40 de ani de casnicie am considerat ca este cel mai potrivit moment.”, a spus interpreta si prezentatoarea PRO TV.

Milly a recunoscut ca i-a placut exprem de mult sa colaboreze cu Rotaru. „Este foarte interesant sa lucrezi cu ea. Este captivanta prin toate experimentele pe care le facem impreuna.”, a mentionat ea.

De curand Diana Rotaru a lansat si un atelier de creatie despre care a vorbit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. „Milly este eleva mea in cadrul atelierului de creatie Createca unde sunt asteptati toti copiii ca sa invatam arta vorbirii, sa avem miscare scenica, sa lucram cu camera de filmat. Este foarte important si copilul sa-si doreasca, nu doar parintele.”

Tatiana Heghea, moment adorabil alaturi de fiul ei mic! Vezi ce a publicat interpreta pe pagina sa de Instagram: „Vedeti pana la final” - VIDEO

„La acest atelier nu invatam doar cum sa cantam si pozitia scenica, dar invatam si atentia. Spre exemplu pe masa Dianna a pus mai multe obiecte, m-a rugat sa inchid ochii si a extras un obiect din cele aranjate, iar eu trebuia sa imi dau seama care obiect lipseste. A fost un exercitiu care mi-a placut extrem de mult.”, a explicat Milly.

Articole din aceeasi categorie