11.12.2023
De 20 de ani sunt pe acelasi drum, de 20 de ani isi canta dragostea. Costi Burlacu si Corina Tepes au ridicat spectatorii in picioare la un concert de zile mari: „Foarte multa lume si-a dorit sa vina” - VIDEO

Costi Burlacu si Corina Tepes au stralucit recent pe scena Palatului National intr-un concert deosebit, dedicat anilor de cariera. Cum a fost atmosfera, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Ceea ce vedem in scena este dovada ca toate sacrificiile noastre au meritat. Avem un public foarte cald, avem un public care ne cunoaste melodiile. Ne mai gandim sa mai facem un concert, foarte multa lume si-a dorit sa vina de aceea ne gandim sa mai realizam un spectacol de acest gen”, a spus interpretul Costi Burlacu.

Frumosul cuplu i-a avut alaturi pe cei mai buni prieteni, dar si cologii de scena. „Stimez acest cuplu frumos si minunat. Ne leaga o relatie foarte prietenoasa. Ei au demonstrat ca sunt profesionisti”, a mentionat Constantin Moscovici, naist.

Mariana Colta - o noua premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei: „Mandra-i hora romaneasca” - VIDEO

Momentul culminant al serii a fost iesirea pe scena a duetelor Costi Burlacu si Corina Tepes cu Irina si Anatol Bivol. „Este o sarbatoare minunata. O feerie. Tinem sa multumim foarte mult colegilor nostri si prietenilor, Corinei si lui Costi care au tinut foarte mult sa fim alaturi de ei”, a povestit Irina Bivol, interpreta.

Alaturi de Corina si Costi, pe scena a urcat si Adriana Ochisanu, care a spus ca ii leaga o prietenie foarte frumoasa.

Horoscop 11 decembrie 2023. Zodia care reia o poveste de iubire din trecut. Surprize mari in dragoste

„Ne leaga o prietenie frumoasa, o prietenie sincera. Familiile noastre prietenesc de aproape 20 de ani”, a mentionat Adriana Ochisanu, interpreta.

Articole din aceeasi categorie