16.11.2021
La fel de frumoasa! Prezentatoarea Iuliana Maranciuc are un nou look: „Eu tin la lungimea parului meu si mi-au dat lacrimile” - VIDEO

Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc si-a surprins telespectatorii cu un nou aspect al parului sau.

Prezentatoarea povesteste ca ultima data si-a scurtat din lungimea parului in pandemie, atunci cand frizeriile erau inchise. „L-am taiat cu ajutorul lui Dumitru. Inainte de vacanta i-am zis ca mi se pare prea lung. I-am spus sa mi-l taie doar putin, insa el si atunci l-a tuns putin mai mult” povesteste tanara.

Atunci comunica ea, i-au dat lacrimile. „Eu tin la lungimea parului meu si mi-au dat lacrimile, insa nu am putut sa-i zic nimic pentru ca eu l-am rugat. In perioada data mi-am spus ca nu-l mai tai.”

Prezentatoarea spune ca intotdeauna a avut parul lung, ba chiar pana la coapse. 

A renuntat la parul blond, insa a ramas la fel de focoasa! Dianna Rotaru s-a facut bruneta: „Nimic nu ma poate schimba” - VIDEO

„Odata am mers cu o prietena la salon, eram mai mica. Am cerut de la mama bani si i-am zis ca tai putin, pentru ca ei ii placea foarte mult parul meu si nu-mi dadea voie sa tai din lungime. Atunci i-am aratat doamnei de la salon sa il scurteze pana la umeri. Initial prietena mea a plans, iar apoi eu. ” spune jurnalista.

„De data aceasta m-am despartit de lungime cu inima impacata si benevol. L-am scurtat pentru ca prezentatoarele de la stiri nu pot sta cu un par foarte lung, nu arata frumos. Am vrut sa incerc ceva nou ca sa arate okay la televizor. ” afirma Iuliana.

Nu doar produsele alimentare le pastreaza la rece! Ce gasesti in frigiderul lui Emilian Cretu - VIDEO

Cu toate acestea Iuliana mentioneaza ca se simte bine atat cu parul prins in coada, cat si cu noul look.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie