23.05.2022
La doar 9 ani a cucerit publicul romanesc, iar pentru Moldova este deja o invingatoare! Afla ce surprize pregateste pianista Martina Meola pentru finala „Romanii au Talent”, dar si ce va face cu banii daca va castiga marele premiu: „Voi ajuta Filarmonica Nationala si....” - VIDEO

A oferit un moment extraordinar in semifinala, iar in cateva zile, Marina Meola va putea fi admirata in finala concursului Romanii au Talent. Mai multe a impartasit chiar micuta in platoul emisiunii O Seara Perecta. 

De curand, adorabila Martina Meola a stralucit pe scena primei semifinale Romanii au talent. Fetita care a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos a avut o interpretare magistrala la pian, legata la ochi. 

Olga Verbitchi a implinit 21 de ani! Tanara a inceput sa-si sarbatoreasca ziua de nastere inca de la miezul noptii: „Incepem corect...” - FOTO/VIDEO

„La inceput nu realizam si nu imi venea a crede, dar cand domnul Smiley si domnul Pavel au venit pe scena si m-au felicitat, mi-au transmis emotii calde am realizat ca am ajuns in semifinala.”, isi aminteste Martina despre momentul in care a primit Golden Buzz-ul.

Despre prestatia sa cu ochii legati Martina a povestit mai multe: „Mie profesoara mea de pian, doamna Irina Bogata, careia vreau sa ii multumesc din suflet imi spune sa cant toate lucrarile cu lumina stinsa sau cu ochii inchisi.”, marturiseste micuta.

Pianista practica acest lucru pentru a simti mai bine clapele si a-si dezolta auzul.

Marina a precizat ca pentru este o victorie faptul ca s-a aflat pe scena de la Romanii au Talent si indiferent  de rezultatul finalei ea este o invingatoare.

Martina insa are si alte planuri marete, tanara afirma ca daca ar castiga premiul mare al concursului ar ajuta Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici”  si totodata ar mai ajuta si Scoala de Arte „Alexei Starcea” .

Katalina Rusu si Andrei Croitoru si-au botezat fetita! Vezi cum a sarbatorit familia aceasta zi frumoasa - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie