10.03.2022
La doar 3 ani, fiul Corinei Dascalu tine post continuu, are un meniu personalizat si isi face zilnic mama mandra: „Copilul meu tine post continuu si e un haiduc de trei ani si patru luni cu 18 kilograme.” - VIDEO

Postul nu inseamna paine si cartofi, dar inseamna sanatatea pe care o daruiesti corpului si mintii tale. Despre cum postim sanatos a povestit nutritionista Corina Dascalu in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Cele sapte saptamani de post pot fi extrem de sanatoase si benefice pentru noi. 

Campania Eu tin post sanatos se desfasoara deja pentru al treilea an consecutiv, anul acesta insa din cauza contextului de razboi si a grijilor pe care oamenii le au, acest post nu mai este atat de solicitat ca altadata: „Programul a fost lansat pe 22 februarie, si da, categoric avem mai putini oameni. Nu neaparat ca ne-am asteptat la un anumit numar, dar luand in consideratie anii trecuti cand aveam peste 100 de persoane, anul acesta oamenii din frica de a da banii din casa nu mai participa la astfel de cursuri.” spune nutritionista Corina Dascalu. 

Costul unui astfel de curs este de 70 de euro pentru sapte saptamani, timp in care oamenii vor beneficia nu doar de retete sanatoase, dar si de sfaturi si experiente de la mai multi experti.

Vladimir Putin canta, in aplauzele actorilor de la Hollywood, un celebru cantec american - VIDEO

Specialista si-a propus in primul rand ca retetele sa fie simple si accesibile pentru fiecare:„Mi-am propus ca lumea sa petreaca cat mai putin timp la bucatarie, sa fie low-cost, adica cu ingrediente care sa nu ne coste foarte scump, pentru ca ne dam seama ca acum nu ne prea permitem sau chiar daca ne permitem nu mai cheltuim atat de mult precum cheltuiam altadata. Sa fie adaptate pentru toata familia, adica femeile vor gati pentru toata familia, dar nu doar pentru ele. Totodata m-am straduit ca retelele sa aiba multa proteina vegetala, deci e satios, gustos, sanatos, corect combinat si ieftin.” a mai povestit ea.

Ea indeamna oamenii sa manance cat mai multe cruditati, adica fructe si legume, iar combinarea corecta a acestora si adagarea nucilor si cerealelor este inca un pas important in acest drum.

Corina afirma ca si copilul sau tine post, chiar daca are doar 3 ani: „Copilul meu tine post continuu si e un haiduc de trei ani si patru luni cu 18 kilograme.”

In timpul cursului, nutritionista recomanda si zilele de post pe apa, adica o zi intreaga cand oamenii beau doar apa.

Trei generatii de femei intr-un videoclip! Afla daca isi mai doreste Cornelia Stefanet copii, dar si ce ar face daca ar fi barbat pentru o zi - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie