20.11.2023
La cea de-a 55-a aniversare, familia nu i-a fost alaturi! Care este motivul, dar si cum si-a sarbatorit Mihai Budurin ziua de nastere - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul Mihai Budurin. Acesta a venit in studio chiar de ziua lui de nastere si a interpretat piesa lui de suflet - „Caut un Prieten”.

„E un strigat al sufletului, este un romantism barbatesc care vrea un prieten. Nicidecum melancolie. Numai la moldoveni melancolia este dulce melodie. Eu nu as vrea sa intru in zona asta. Cantecul este foarte frumos. Eu altceva am vrut sa pun in acest cantec si vad ca foarte multa lume se regaseste. Pritenia cea buna e rara. Cam despre asta am cantat eu in acest strigat al sufletului”, a mentionat Mihai Budurin despre cantecul - „Caut un Prieten”.

La intrebarea: „Ai prieteni adevarati?”, artistul a raspuns: „Eu am cativa, drumul vietii mi-a scos in cale niste prieteni. Am un prieten din scoala, Victor Prodan. Il salut pe aceasta cale. Am inteles ca cei de atunci sunt cei mai adevarati”.

De asemenea, Mihai Budurin a fost intrebat cum a inceput ziua lui de nastere. „A inceput frumos. In primul rand, eu sunt acasa acum singur, ai mei sunt in Franta, dar am 2 feline, am 2 pisici care dorm la picioarele mele si m-am trezit cu zambetul pe fata. M-au si felicitat in felul lor. Afara era soare, frumos si m-am bucurat. Atatea felicitari si mesaje nu stiu daca am avut vreodata. Am 55, e frumos numarul asta, arata bine, dar eu ma simt ca la 35”, a povestit interpretul.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc de bani. Nativii cu sansa mare de imbogatire

Totodata, artistul a recunoscut ca niciodata nu a trait in goana: „Nu am trait „facand spume la gura”, ca ceva nu am reusit. Nu stiu de unde vine chestia asta. Atunci cand vrei din tot dinadinsul de regula nu se imtapla lucrurile. Ca si cantatul la chitara, trebuie sa canti lejer”.

„Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata?”. La intrebarea data Budurin a raspuns: „N-o sa fiu tare original. In 1992, la un an de la nunta, baiatul. Dar din astea materiale nici nu stiu. Cu 2 ani in urma baiatul mi-a cumparat un laptop foarte performant, cateva boxe, consola. Ce n-am avut in copilarie mi s-a adus acum”.

In cadrul emisiunii, Mihai a recunoscut si faptul ca si-ar dori sa devina bunic: „Mi-ar place fiindca si baiatul a trecut deja hotarul de 30, a facut 31 acum”.

La 26 de ani, este mama a 22 de copii. Femeia si sotul ei viseaza la o familie si mai numeroasa, cu 105 copii - FOTO

Budurin a raspuns si la cateva intrebari blitz. Daca ar fi un animal, Mihai a spus ca ar fi cu siguranta un caine. Iar daca ar alege intre un an fara bani sau un an fara telefon, ar opta pentru un an fara telefon.

Totodata, artistul a recunoscut si care este cea mai mare frica a lui, dar si cand ultima data plans.

Articole din aceeasi categorie