18.04.2022
La 87 de ani, legenda filmului francez Pierre Richard a facut o adresare publica si emotionanta catre Vladimir Putin. Ce spune actorul: „Domnule presedinte, cunosc bine Rusia...” - VIDEO

Legenda filmului, Pierre Richard in varsta de 87 de ani, si-a exprimat de curand admiratia pentru ucraineni.

Cunoscutul actor francez Pierre Richard a publicat un videoclip in care si-a impartasit parerile despre razboiul din Ucraina si l-a condamnat pe agresorul rus Vladimir Putin. Acest lucru a fost raportat de  Miracle ".

„Domnule presedinte, cunosc bine Rusia, ii cunosc bine oamenii, pe care ii iubesc. Cunosc bine Ucraina si ii cunosc bine si pe oamenii ei, pe care de asemenea ii iubesc. Ma sfasie modul in care armata rusa a invadat Ucraina, este o invazie care s-a transformat in crima. As spune chiar barbarie, asa ca sunt sigur ca nu exista nimic care sa justifice uciderea femeilor, copiilor si civililor. Este pur si simplu ingrozitor.”, spune el.

A plecat sau nu Dan Balan la razboi? Care sunt imaginile care i-au facut pe internauti sa creada ca artistul a mers pe campul de lupta - FOTO

Potrivit lui Richard, in varsta de 87 de ani, el citeste constant stiri din Ucraina, ceea ce ii provoaca groaza. Iata ce crede actorul despre ucraineni:

„Le apreciez curajul si spiritul de confruntare, daruirea lor. Ii admir. Asta am vrut sa va spun. Nu imi pierd speranta ca se va termina cat mai curand.", a mai adaugat el.

Angajamentul pe care si l-a luat Rinat Ahmetov, „cel mai bogat om din Ucraina”, in a 52-a zi de razboi

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie