21.11.2023
La 85 de ani, Adriana Iliescu nu se lasa si lupta pentru a-i lasa mostenire fiicei ei. E in procese de 15 ani

Desi are 85 de ani, Adriana Iliescu, profesoara care a devenit mama la aproape 67 de ani, fiind astfel cea mai in varsta noua mama din Romania, nu se lasa si lupta pentru a-i lasa fiicei sale o mica mostenire.

Fosta profesoara universitara are o casa in judetul Valcea, pe care ar vrea sa i-o lase fiicei sale, dar alte rude se impotrivesc pentru a-i da bucata de teren. Tocmai de aceea, de 15 ani, Adriana Iliescu se judeca pentru casa batraneasca. Potrivit Cancan, au existat pana acum zeci de termene ale procesului, iar altul va urma in decembrie, semn ca lucrurile nu s-au rezolvat inca. Adriana Iliescu nu vrea sa renunte la drepturile sale, asa ca merge pana-n panzele albe pentru a-si gasi dreptatea.

„Eu sper ca se vor termina si ca voi castiga. Problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, in 2020, conform Gandul.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a trecut de 18 ani si este ocupata cu viata de studenta. A dat examenul de Bacalaureat in 2022 si s-a inscris la doua facultati, Litere si Stiinte Umane, pe care le urmeaza in paralel. Mama ei ii este aproape la fiecare pas. Pentru a putea ajunge la toate cursurile, Eliza a apelat la bunavointa unor profesori, pentru a-i permite sa schimbe cateva ore de la o grupa la alta. Mai mult, mama ei o ajuta cu bani pentru a lua taxiul intre cele doua institutii atunci cand este in criza de timp.

Articole din aceeasi categorie