20.11.2023
Misha Miller - eveniment spectaculos pentru lansarea piesei „Bratele tale” - FOTO/VIDEO

Misha Miller a uimit in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la ARCUB, dezvaluind videoclipul celei mai recente piese - „Bratele tale”.

La eveniment au fost prezenti artisti cunoscuti precum: Inna, Alexandra Stan, Manuel Riva, Bitza, Tino Furtuna (Holograf), Florian Rus, Eneli, Alex Parker, Radu-Stefan Banica, Bianca Tilici, Amedeo, Aria Moon, Sabrina Stoica, Criss Blaziny care au venit sa sarbatoreasca aceasta lansare.

Cu peste 150 de invitati, inclusiv reprezentanti din mass-media, Misha Miller a creat o seara memorabila pentru toti cei prezenti. „Bratele Tale” promite sa devina urmatorul hit la radio, continuand traditia Mishei Miller de a oferi publicului sau muzica autentica si povesti captivante.

Regizat de Ioana Stan, DOP - David Mocan, Produs de Tag Cinematography, Make-Up - Oprisan Anca, Hair - Catalin Manolache, Styling - Miruna Miu, videoclipul „Bratele Tale” reda povestea complexa a unui cuplu. Misha Miller transmite prin intermediul imaginilor emotii puternice, exprimand durerea si iubirea intr-un mod autentic.

Videoclipul capteaza perfect esenta piesei si imbogateste experienta auditiva cu o dimensiune cinematica.

Diana Ballerini - mesaje de dragoste pentru noul iubit? Ce a scris femeia de afaceri: „Eu ma indragostesc mai mult de tine” - FOTO

Seara a fost una speciala pentru Misha Miller deoarece a primit discul de platina pentru hitul sau anterior, „Un minut”. Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio in primavara-vara anului 2023, consolidand pozitia sa in industrie si aducandu-i recunoasterea meritata pentru contributia sa muzicala.

Inaintea acestui moment, Misha Miller a ridicat sala in picioare cu o prestatie spontana in care a cantat „Bratele tale” si „Un minut”, multumind emotionata persoanelor care au venit sa o sustina.

Piesa „Bratele Tale” a fost scrisa intr-un camp musical dedicat Mishei Miller. Cu o poveste profund personala, cantareata isi transmite trairile si emotiile printr-un mesaj sincer, ilustrand momentele in care simte nevoia sa se regaseasca in bratele persoanei iubite, chiar si atunci cand distanta este resimtita si apropierea este imposibila.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc de bani. Nativii cu sansa mare de imbogatire

Piesa este disponibila pe principalele platforme muzicale de vineri, 17 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie