27.09.2023
La 19 ani, o studenta si-a parasit familia si tara natala de dragul iubitului japonez. Cum arata acum viata ei - FOTO/VIDEO

„Viata mea bate filmul”, povesteste Masha, o tanara rusoaica, in varsta acum de 25 de ani. Fiind pasionata de limba si de cultura japoneza, ea a plecat la studii in Japonia, iar aici l-a cunoscut pe Takashi, barbatul vietii ei. Diferenta de varsta, de 10 ani intre ei, nu a fost o problema pentru a forma un cuplu fericit. 

Masha avea doar 19 ani cand a fost ceruta in casatorie de catre Takashi, un tanar antreprenor din Nagano. Cei doi s-au cunoscut la plaja, in timp ce Masha se bronza alaturi de prietena ei. Tanarul, foarte vorbaret, s-a indragostit la prima vedere de frumoasa Masha si i-a cerut numarul de telefon.

Fata s-a speriat la inceput, cand l-a vazut atat de insistent, dar a decis sa-i dea o sansa. Masha s-a intors in Rusia si a conversat online timp de un an cu prietenul ei japonez. In acest timp, si-a dat seama ca exista o chimie intre ei si a decis sa se intoarca in Japonia. 

Aici lucrurile au evoluat foarte rapid. Takashi le-a prezentat-o pe Masha parintilor lui si chiar in acea seara, dupa acceptul lor, a cerut-o de sotie, cu un inel transmis din generatie in generatie. Masha a fost coplesita de atentia familiei lui. 

Sotia lui Bruce Willis, veste trista despre actor. Cum arata starul in cele mai recente imagini

Mai jos sunt imagini cu fiicele cuplului. Tanara arata ce conditii sunt in maternitatile din Japonia. 

De 8 ani, Masha locuieste in Japonia alaturi de sotul ei. Ei au impreuna doua fiice, Luna (6 ani) si Minemura Sora (cateva luni). Afacerea principala a familiei este un magazin online cu produse japoneze (cosmetice, pentru uz casnic, mancare, etc). Luna, fiica mai mare, vorbeste fluent ambele limbi, rusa si japoneza.

Horoscop 27 septembrie 2023. O zodie este lovita de noroc. Are o zi fabuloasa pe toate planurile

Rusoaica si-a revazut parintii abia dupa 4 ani de cand s-a mutat in Japonia. Acestia i-au facut o vizita, pentru a-si cunoaste nepoatele. 

Articole din aceeasi categorie