11.06.2022
Kylie Jenner si Tyga din nou impreuna? Cei doi au fost vazuti la o petrecere comuna - FOTO

Ieri, Kylie Jenner a fost vazuta la o petrecere in Los Angeles, unde nu era prezent sotul sau Travis Scott, dar in schimb era fostul ei iubit, rapperul Tyga. Bineinteles ca mass-media occidentala nu putea rata o asemenea ocazie si i-a urmarit cu atentie. 

Acum multi banuiesc ca s-ar putea reaprinde flacara povestii de dragoste in care au fost implicati cei doi. 

Tyga in Los Angeles June 9 2022

Inca o lupta castigata cu brio de Olga Manciu! Dupa ce i-au fost depistate celule canceroase, bloggerita a demonstrat ca lupta poate fi invinsa. Afla cum i-a reusit: „Astazi a venit scrisoarea...” - FOTO

Apropo, vedeta este intr-o relatie deschisa cu Travis, deci o astfel de probabilitate nu este una imposibila. 

Pentru revederea cu fostul iubit, Kylie a aratat la inaltimea asteptarilor. Vedeta a purtat un top tip corset Thierry Mugler vintage care i-a accentuat elegant decolteul combinat cu blugi clasici.

Kylie l-a cunoscut pe rapperul Tyga cand avea doar 14 ani. Pana la implinirea a 18 ani a vedetei, acestia si-au tinut secreta relatia din cauza diferentei mari de varsta (rapperul este cu 8 ani mai mare decat ea). Toata lumea le-a urmarit povestea de dragoste: Tyga fie ii oferea cadouri luxoase, fie ii dedica tatuajele sale, insa dupa trei ani de relatie, s-au despartit din cauza tradarilor rapperului.

Kylie Jenner & Tyga: A Complete Timeline of Their Relationship – Billboard
Why Did Kylie Jenner Break Up With Tyga? The Makeup Mogul Finally Opens Up  | Billboard – Billboard
Kylie Jenner Details Where She Stands With Tyga 4 Years After Breakup - E!  Online

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie