04.12.2019
Kristen Stewart si Emma Watson, printre vedetele din Calendarul Pirelli 2020
Calendarul Pirelli 2020 realizat de Paolo Roversi si intitulat „In cautarea Julietei”, a fost prezentat publicului ieri, la Teatro Filarmonico din Verona.

Inspirandu-se din drama atemporala a lui Shakespeare, Paolo Roversi considera ca „Julieta exista in fiecare femeie”, iar protagonistele editiei cu numarul 47 ale Calendarului sunt: Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Indya Moore, Rosalia, Stella Roversi, Yara Shahidi, Kristen Stewart si Emma Watson, anunta ELLE Romania.

Anul acesta este pentru prima data cand calendarul imbina arta fotografica cu cinematografia, fiind insotit de un scurt film. In videoul de 18 minute, Paolo Roversi interpreteaza rolul regizorului intervievand candidatele pentru rolul Julietei, care trec pe rand prin centrul obiectivului acestuia, pentru a infatisa diversele trairi ale personajului, traversand o gama larga de emotii si expresii.

Sedinta foto s-a desfasurat in luna mai, Calendarul Pirelli 2020 fiind primul calendar realizat de un fotograf italian. Acesta a ales Verona pentru sedinta foto, orasul care este legat pentru totdeauna de soarta tinerei Julieta; dar si orasul Paris, unde Roversi a trait in ultimii patruzeci de ani.

Fiind pasionat de opera de multa vreme, Roversi a dorit sa creeze un obiect cu un design grafic unic, profund inspirat de libretul de opera. Calendarul 2020 cuprinde 132 de pagini, cu calendarul lunar pe coperta, impreuna cu sectiuni din opera lui Shakespeare, Romeo si Julieta, si 58 de fotografii atat color, cat si alb-negru care surprind protagonistii povestii si orasul Verona.

Sursa foto: elle.ro

Articole din aceeasi categorie