25.09.2024
Korina Ankin și-a descoperit un nou hobby! Care este acesta, dar și cum arată stilista după ce a născut: „Starea mea interioară contează și eu pun prioritate pe...” - VIDEO

De mai bine de 3 luni, Korina Ankin este pentru a doua oară mămică, iar recent, a început să practice tenisul de câmp. Cum arată stilista, dar și cum a fost perioada de sarcină pentru ea, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

Tenisul este sportul care nu-ți pune în mișcare doar corpul, ci și mintea. „Mi se părea interesant, astfel am ales să practic acest sport, îl consider un tip de sport inteligent. Mie îmi plac provocările și cred că o să-l găsesc interesant în al însuși”, a explicat Korina. 

Pentru tenis este nevoie de coordonare, rezistență și nu în ultimul rând, forță necesară de a lovi mingea. „Tenisul este interesant, frumos, îl poți practica la orice vârstă. La Korina acesta este al doilea antrenament, peste un an, ea va avea rezultate. Nu a fost vreun om pe care noi nu am reușit să-l invățăm”, a spus Ana, antrenor de tenis.

Cum a reușit Demi Moore să slăbească după a doua sarcină. „Am pus atât de multă presiune pe mine” - FOTO

Recuperarea după naștere este importantă atât din punct de vedere fizic, cât și moral. Activitățile fizice au numeroase beneficii pentru proaspăta mămică. „Foate mult contează gândirea pozitivă. Nu vreau să sune banal, dar în cazul meu, asta și m-a ajutat. Sunt deja mămică a doua oară, la prima naștere, trebuie să recunosc, am adăugat mai multe kilograme, iar la a doua îmi făceam griji că o să fie la fel, de fapt, ca orice femeie”, a notat stilistul vestimentar. 

„După o perioadă am decis că o să arăt corpului meu mulțumire și recunoștință, am schimbat atitudinea și uite că m-a mulțumit în cel mai frumos mod posibil, kilogramele se duc repede, nici nu am adăugat foarte mult”, a continuat femeia. 

Încă un titlu pentru Anastasia Nichita! Vicecampioana olimpică a fost desemnată Cetățean de Onoare al raionului Strășeni: „Mândră, onorată, recunoscătoare” - FOTO

Fiind o fire mai excentrică, nu a stat locului nici în perioada sarcinii. Stilista a savurat din plin fiecare moment: „Sarcina a fost armonioasă, caldă, senină, chiar am savurat-o, dar a trecut foarte repede. E pentru că am fost activă. Am savurat job-ul meu, proiectele pe care le-am avut. Datorită cursurilor pe care le organizez am fost înconjurată de femei frumoase, dornice de dezvoltare persoanală, de a schimba viața, lumea. Ele îmi dădeau foarte multă energie pozitivă, iar asta m-a încărcat”.

Cheia fericirii întotdeauna începe din interior. „M-am prins la ideea că, contează să-ți placă ceea ce vrei și atunci o să-ți schimbi cumva prioritățile. Nu spun că le reușesc pe toate, recunosc, am și ajutor. Soțul este foarte implicat și mai am o bunică extraordinară, dar totul depinde de alegerile mele și eu înțeleg că trebuie să fiu o mamă fericită pentru ca copilul meu să crească într-o stare de bine. Aleg să fac ceea ce-mi aduce satisfacție și unele lucruri le mai las de azi pe mâine pentru că, altfel este imposibil. Starea mea interioară contează și eu pun prioritate pe aceasta”, a notat Ankin.

SURSĂ FOTO: Intagram/ korina_ankin

Articole din aceeasi categorie