05.08.2022
Kim Kardashian, noi dezvaluiri despre schimbarile fizice prin care a trecut in ultima perioada

Pentru a putea purta rochia iconica a lui Marilyn Monroe la Met Gala, Kim Kradashian a fost nevoita sa slabeasca sapte kilograme.

Ne-am obisnuit ca familia Kardashian sa dezvaluie publicului chiar si cele mai intime detalii, asa ca noua postare pe care Kim a facut-o pe contul sau de Instagram nu ne surprinde deloc. Fondatoarea Skims a avut parte de o evaluare completa a corpului, ce ii dezvaluia procentul de grasime corporala, precum si detalii despre densitatea osoasa. Aceasta a marturisit ca in ultima perioada procentul sau de grasime corporala a scazut semnificativ.

„Acum un an procentul meu de grasime corporala era de 25%, acum este de 18,8%”, a explicat Kim Kardashian.

Specialistul Bodyspec, compania care a efectuat masuratoarea, a declarat chiar ca rezultatele vedetei se incadreaza la „categoria atlet”.

„Categoria atlet! Ati auzit asta?”, a exclamat apoi Kim bucuroasa.

Imagini inedite cu Printul William si Kate Middleton, surprinse inainte de casatoria celor doi - VIDEO

De asemenea, reprezentantul Bodyspec a declarat ca si rezultatele cu privire la densitatea osoasa sunt excelente, spunandu-i lui Kim ca oasele sale sunt mai puternice decat marea majoritate a populatiei.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Intr-un interviu recent acordat revistei Allure, Kim Kardashian a vorbit despre dieta stricta pe care a urmat-o pentru a putea purta rochia iconica a lui Marilyn Monroe la Met Gala, dar si despre efectele secundare cu care s-a confruntat ulterior. Aceasta a dezvaluit ca pentru a slabi cele sapte kilograme, a trebuit sa includa in regimul sau alimentar carne, un aliment pe care evita sa il consume in mod normal. Acest lucru a dus la accentuarea psoriazisului cu care se confrunta de ani buni.

„Psoriazisul a izbucnit pe tot corpul si m-am ales cu artrita psoriazica, asa ca nu prea puteam sa-mi misc mainile. A fost foarte dureros si a trebuit sa merg la un reumatolog, care mi-a dat steroizi. Eram speriata. Am renuntat din nou la carne si situatia s-a calmat”, a declarat Kim pentru Allure.

In 2019, Kim Kardashian a descris pentru publicatia Poosh intreaga ei experienta cu aceasta afectiune, care au fost provocarile pe care le-a intampinat si ce anume a determinat-o sa vorbeasca public despre asta.

„Am devenit extrem de confortabila cu psoriazisul. Nu conteaza in ce parte a corpului este, uneori ma simt bine sa imi arat petele, iar alteori nu, si atunci imi acopar petele cu produse de machiaj. Cu tot stresul din viata mea, incerc sa imi fac timp si pentru mine si sa ma stresez cat mai putin.”

Articole din aceeasi categorie