04.02.2023
Kenichi Ebina, spectacol multimedia la Romanii au Talent, cum rar ai ocazia sa vezi - VIDEO

Kenichi Ebina are 48 de ani si este originar din Tokyo. Complexitatea miscarilor de dans pe care le-a aratat la „Romanii au talent”, i-a facut pe unii jurati sa creada ca este mai degraba un robot si nu o persoana. 

In intreaga sa cariera s-a intalnit cu performance-ul, productia si regia. Talentul lui este dansul multimedia, pe care l-a desoperit la varsta de 20 de ani.

Ebina a inceput sa imbine diferite elemente cum ar fi sunete, efecte video, elemente de pantomima si magie. In felul acesta, a descoperit reteta perfecta pentru el. Se declara in totalitate autodidact, dar a invatat multe trucuri de la diferiti artisti, din spectacole si din filme. Idolii lui sunt artisti precum Michael Jackson, Mr. Bean si Charlie Chaplin.

Olya si Valera, Golden Buzz-ul Andrei. La o varsta frageda au aratat o performanta la care putini adulti reusesc sa ajunga - VIDEO

Cel mai mare vis al sau este sa mearga intr-un turneu international cu show-ul lui. Daca ar castiga, e convins ca sotia lui ar cheltui toti banii.

Rebeca Bana, tanara de 21 de ani care si-a cantat durerea si a fost aplaudata in picioare la Romanii au Talent - VIDEO

Articole din aceeasi categorie