04.02.2023
Olya si Valera, Golden Buzz-ul Andrei. La o varsta frageda au aratat o performanta la care putini adulti reusesc sa ajunga - VIDEO

Olya si Valera vin din Ucraina, tara grav afectata de razboi. Copiii au gasit puterea de a-si continua antrenamentele de acrobatie si au aratat o performanta inegalabila la „Romanii au talent”. Coplesita de emotii, Andra le-a acordat Golden Buzz.

Olya are 10 ani, iar Valera - 15 ani. Copiii s-au cunoscut la antrenamente, in urma cu 3 ani. Antrenorul a vazut potentialul lor si a decis ca e mai bine sa lucreze impreuna. 

Inainte sa inceapa razboiul, mergeau la circul „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe saptama, apoi au fost nevoiti sa se mute in alt oras din Ucraina. La un moment dat, Valera s-a mutat in Kiev, impreuna cu mama sa, ca sa-si poata continua antrenamentele. In ultima perioada s-au intalnit rar, doar ca sa se pregateasca pentru „Romanii au talent”.

Aitor Frances Vitro, numarul pe care il privesti cu sufletul la gura, pe scena de la Romanii au Talent - VIDEO

Cel mai trist pentru ei este ca au fost nevoiti sa-si paraseasca orasul natal si ca se chinuie sa se deplaseze prin tot felul de orase ca sa se poata antrena.

Cel mai mare vis al copiilor este sa se intoarca acasa, iar in tara lor sa fie pace.

Dupa momentul lor, plin de emotie, juriul cu greu a gasit cuvinte pentru a-si exprima uimirea si admiratia. 

„Daca vreodata se va face Romeo si Julieta in aer, asa ar trebui sa arate.”, le-a spus Dragos Bucur.

„Este admirabil, iar nivelul de performanta si de spectacol pe care l-au atins ei la niste varste atat de fragede, 15 si 10 ani, in conditiile in care unul e dintr-un oras si altul e din alt oras, care nu sunt tocmai apropiate, si in ce conditii, e de domeniul incredibilului. Nici nu am cuvinte.”, a comentat Andi Moisescu.

„Eu in seara asta am vazut un exemplu de ceea ce noi, oamenii mari, nu putem sa facem. Pentru mine e o necunoscuta, cum ati putut voi, copii fiind, sa gasiti atata putere sa traversati drumul asta, sa ajungeti in seara asta aici la noi si sa ne aratati ceea ce am vazut. Va spun cu mana pe inima ca este cel mai spectaculos numar vazut la Romanii au talent de mine pana acum.”, a spus Mihai Bobonete.

„E atat de frumos ce s-a intamplat, iar faptul ca sunt aici si pot sa ma bucur de talentul vostru...Show-ul asta trebuie sa mearga mai departe cu oameni ca voi, oameni talentati. Eu in momentele astea, trebuie sa va ofer...(nr. Golden Buzz)”, a spus Andra, apasand pe butonul auriu care ii duce direct in semifinala. 

Articole din aceeasi categorie