05.11.2019
Keanu Reeves - pentru prima oara alaturi de o iubita pe covorul rosu. Cine e femeia care l-a cucerit
Dupa moartea tragica a iubitei sale, Jennifer Syme, in 2001, Keanu Reeves nu s-a mai afisat niciodata cu o femeie in public. Acum actorul a facut un pas urias in viata sa sentimentala: pentru prima oara in cariera a venit insotit de o iubita pe covorul rosu. Keanu Reeves si artista Alexandra Grant s-au tinut de mana in fata zecilor de fotografi, gala the LACMA Art + Film din Los Angeles, dovedind ca relatia lor este una foarte serioasa.

Desi in presa au aparut zvonuri de cateva luni ca actorul Keanu Reeves ar fi intr-o relatie cu artista Alexandra Grant, de abia acum acestea s-au confirmat. Keanu a apelat la serviciile Alexandrei in urma cu 8 ani, cand actorul a lansat prima sa carte. Atunci Alexandra a asigurat partea vizuala a volumului Ode to Hapiness. Cinci ani mai tarziu Keanu si Alexandra au lucrat din nou impreuna la Shadows, volumul de poezii al actorului. 

In varsta de 46 de ani, deci cu 9 ani mai tanara decat Keanu Reeves, Alexandra Grant ajuta artistii contemportani, cu ajutorul limbajului, sa isi realizeze operele de arta – sculpturi, picturi, videoclipuri.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai discreti actori de la Hollywood, evitand sa vorbeasca despre viata sa personala, care a fost marcata de o intamplare tragica. Povestea a fost spusa, pe scurt, chiar de actorul originar din Canada: „In 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am indragostit la prima vedere si, in 1999, Jennifer era insarcinata cu fiica noastra. Din pacate, la opt luni, copilul nostru s-a nascut fara viata. Am fost devastati de moarte ei si, intr-un final, relatia noastra a luat si ea sfarsit. Un an si jumatate mai tarziu, Jennifer a murit intr-un accident de masina. De atunci, am evitat relatiile serioase sau sa am copii”, marturiseste Keanu Reeves.

 Dupa moartea tragica a fostei sale iubite, Reeves nu s-a casatorit niciodata si a incetat sa-si mai caute sufletul pereche.

Jennifer Syme, care era, la randul actrita, avea 28 de ani cand a murit. In seara de 1 aprilie 2001, aceasta a fost invitata la o petrecere, in casa lui artistului Marilyn Manson. Cateva ore mai tarziu, Jennifer intra cu masina ei Jeep Grand Cherokee intr-un sir de autovehicule parcate pe bulevardul Cahuenga din Los Angeles. Impactul i-a fost fatal. Mai tarziu, mama ei l-a dat in judecata pe Marilyn Manson pentru ca i-a oferit lui Jennifer „cantitati variate de substante ilegale si pentru ca a indemnat-o pe Syme sa conduca vehicule in conditii improprii”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie