06.11.2023
Katy Perry, moment emotionant alaturi de fiica sa, Daisy Dove. Cum arata micuta in varsta de trei ani

„Esti cea mai buna prietena a mea”, i-a spus Katy Perry fiicei sale in timpului concertului din Las Vegas.

Katy Perry si-a surprins in acest weekend fanii ce au luat parte la concertul sau din Las Vegas. Cantareata in varsta de 39 de ani si-a prezentat pentru prima oara in mod oficial fiica in varsta de trei ani. In timp ce se pregatea sa interpreteze single-ul Hot n Cold, Perry a facut o pauza pentru a-i transmite un mesaj emotionant fetitei sale, Daisy Dove.

Katy Perry Net Worth (2023) From American Idol, More - Parade

„Daisy! Te iubesc atat de mult”, a spus Perry, asa cum se vede in imaginile publicate de fani pe platforma X. „Esti cea mai buna prietena a mea, ma bucur atat de mult ca esti aici”, a mai adaugat artista.

Vacanta de vis in tara lui Mos Craciun! Cine este bloggerita de la noi care a ales aceasta destinatie, dar si ce imagini de poveste publica - FOTO/VIDEO

„Voi canta urmatorul cantec. Cred ca il stii?”, a intrebat-o apoi Katy pe Daisy Dove, care era imbracata intr-un costum de Minnie Mouse.

Katy Perry Reveals Why She Hasn't Released New Music Since Welcoming  Daughter Daisy Dove

Katy Perry i-a transmis si partenerului sau, Orlando Bloom un mesaj emotionant, numindu-l pe actor „un sprijin incredibil” si „un tata extraordinar”. Artista si-a indreptat apoi atentia catre fetita lor, spunand: „Am creat acest spectacol dupa nasterea fiicei mele, Daisy Dove”.

Toamna se numara... masinile! Topul celor mai spectaculoase automobile conduse de vedetele de la noi

„Cand am intalnit-o, a fost ca si cum toata dragostea pe care o cautam a aparut in sfarsit. Ea m-a facut sa ma simt intreaga, m-a vindecat si mi-a aratat cum sa ma joc din nou. Asa ca acest spectacol este pentru copilul interior din fiecare si pentru speranta ca, poate, daca am putea cu totii sa vedem viata prin ochii unui copil, am fi liberi.”

Katy Perry Goes Country In All Denim For Stunning Duet With Thomas Rhett At  CMAs - News84Media

Katy Perry si Orlando Bloom au devenit parinti in august 2020. Desi cantareata a marturisit in nenumarate randuri ca venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevarata binecuvantare si ca este extrem de fericita, in egala masura, nu s-a sfiit nici sa dezvaluie ca rolul de mama vine la pachet si cu aspecte mai putin placute.

Articole din aceeasi categorie