27.11.2023
Katy Perry a incercat sa treaca incognito, dar a fost surprinsa la supermarket. Cum arata solista intr-o zi obisnuita - FOTO

Pe covorul rosu si pe scena, Katy Perry e diva absoluta. Mereu perfect aranjata, cu cele mai noi si extravagante tinute, cantareata de 39 de ani prefera simplitatea si confortul in viata de zi cu zi.

Logodnica actorului Orlando Bloom a fost pozata de paparazzi intr-un supermarket din apropierea casei lor, in Montecito, California, oraselul in care traiesc alte nume mari din industria de entertainment, dar si printul Harry si Meghan Markle.

Imbracata comod si calduros, desi California este cunoscuta pentru temperaturile ridicate, Katy Perry a combinat un trening caramiziu cu o jacheta lunga si plusata, o sapca pe care scria MAMA, ochelari de soare aviator cu lentile transparente si papuci.

Cat de mari si frumosi au crescut baietii lui Britney Spears. Adolescentii, surprinsi la plaja alaturi de tatal lor - FOTO

Parul prins la spate si chipul fara machiaj au contribuit la intentia ei de a trece fara a atrage atentia. Fotoreporterii au reperat-o rapid, insa . Si ea i-a vazut, dar nu a schitat niciun gest care sa arate daca intalnirea cu ei i-a produs neplaceri.

Solista a plecat cu o plasa de cumparaturi de la supermarketul care are si farmacie integrata si s-a indreptat spre casa pe care ea si Bloom au cumparat-o cu 15 milioane de dolari, in 2020. Locuinta a fost insa, pana de curand, in centrul unei lupte in instanta, dupa ce fostul proprietar a sustinut ca nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a facut tranzactia, fiind sub influenta pastilelor de durere pe care le lua pentru o operatie grea. Judecatorii i-au dat castig de cauza celebrului cuplu.

Horoscop 27 noiembrie 2023. Un personaj misterios le da viata peste cap unor nativi

Articole din aceeasi categorie