15.01.2024
Katy Black si micutul Matei au fost externati din maternitate! Cum au reactionat Eugen, Simon si Luca cand si-a vazut fratiorul nou-nascut - VIDEO

La data de 12 ianuarie, bloggerita Katy Black, a devenit mama pentru a patra oara. Aceasta a adus pe lume un baietel.

Astazi, pe pagina sa de Instagram, Katy si-a anuntat prietenii virtuali despre faptul ca a venit acasa cu bebelusul nou-nascut. 

Black a postat un filmulet, iar in descrierea acestuia a scris: „Bun venit acasa”.

In videoul emotionant a fost imortalizata reactia celorlalti 3 copii a lui Katy, cand l-au vazut pentru prima data pe Matei. Din cauza emotiilor, Eugen si Simon nu si-au aratat prea mult sentimentele. Luca a fost cel mai curajos. Acesta l-a mangaiat pe Matei.

„Ce dulci. Lucusor cel mai fericit”, „Luca este cel mai feticit ca mai are un fratior. Sa va fie toti sanatosi si fericiti”, „Eugen ce amuzant a fost. Sa fiti sanatosi, familie frumoasa”, „Cat de mici, dar oricum inteleg ca mai au un fratior”, „Emotionant de frumos! Felicitari, crestere usoara”, sunt cateva dintre mesajele internautilor.

Horoscop 15 ianuarie 2024. Iubirea pluteste in aer. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche

Acum 3 zile, Katy Black a adus pe lume un baietel. „Bun venit Matei Cebotari - 14:38 - 3740 g - 53 cm”, a notat bloggerita in ziua in care a nascut.

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din tara. S-au casatorit in anul 2018 si de atunci sunt de nedespartit. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare si rateaza nicio ocazie sa arate internautilor cat de mult se iubesc. Cei doi sunt parintii a trei baietei, Eugen, Simon, Luca si Matei.

Fanii au fost socati cand i-au vazut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje si operatii estetice - FOTO

Articole din aceeasi categorie