01.12.2022
Kate si William fac senzatie in America. Printul si Printesa de Wales au adoptat acelasi stil vestimentar

William si sotia sa, Kate, au sosit, ieri, la Boston, unde vor sta trei zile si vor participa la mai multe evenimente.

Printul si Printesa de Wales, care se vor vedea, vineri, cu presedintele Biden si vor lua parte la ceremonia Premiilor Earthshot, au adoptat un stil vestimentar asemanator.

Kate, in varsta de 40 de ani, purta la aterizare un costum cu pantalon Alexander McQueen si cerceii cu safire si diamante ai printesei Diana. William, in varsta de 40 de ani, a ales un costum bleumarin, camasa alba, cravata cu imprimeu albastru si pantofi negri.

Regalii au revenit in SUA dupa opt ani de la vizita pe care au bifat-o la New York in 2014. Printul si printesa de Wales marcheaza  astfel prima calatorie internationala de la moartea reginei in septembrie. William a numit-o pe regina Elisabeta „unul dintre optimistii vietii” si i-a adus un omagiu la scurt timp dupa ce au aterizat pe pamant american.

Kate si William pasesc astfel  pe urmele reginei si printului Philip, care au calatorit la Boston  in 1976. Cei doi au trait o emotie puternica dupa ce au vazut cateva fotografii din acea excursie.

Fratele lui Harry si sotia lui au ajuns in America la doar cateva ore dupa ce in Marea Britanie a izbucnit un scandal de rasism, care o are ca personaj principal pe nasa lui William. Ei au fost intampinati de guvernatorul Charlie Baker si de prima doamna Lauren Baker.

S-au indreptat apoi catre primaria din Boston pentru a se intalni cu primarul Michelle Wu si cu fiica presedintelui John F. Kennedy, Caroline – acum ambasador in Australia. William, in varsta de 40 de ani, a spus multimii ca a vrut sa continue ce a inceput bunica sa cu Premiul Earthshot, care isi propune sa promoveze solutii creative la schimbarile climatice.

 „Catherine si cu mine suntem incantati sa ne intoarcem in Statele Unite si suntem extrem de recunoscatori guvernatorului Baker si primei doamne din Massachusetts pentru primirea calduroasa la Boston”, a spus el.

„In aceasta prima vizita in strainatate de la moartea bunicii mele, as dori sa le multumesc oamenilor din Massachusetts si din Boston pentru numeroasele tributuri aduse reginei. Si-a amintit cu mare drag de excursia ei din 1976”.

Calatoria va culmina vineri cu stralucitoarea ceremonie de decernare a premiilor Earthshot, unde Billie Eilish, Chloe x Halle, Ellie Goulding si Annie Lennox vor canta, iar cinci castigatori se vor alege cu cate 1,2 milioane de dolari pentru proiectele lor de mediu. Actorii Rami Malek, Catherine O'Hara si Shailene Woodley vor fi gazdele evenimentului.

Articole din aceeasi categorie