26.07.2022
Kate Moss a vorbit despre celebra sedinta foto pentru brandul Calvin Klein cu Mark Wahlberg: „Aveam impresia ca ei s-au folosit de vulnerabilitatea mea...” - FOTO

Campania publicitara a brandului Calvin Klein din 1992, in care apar Kate Moss si Mark Wahlberg, a devenit emblematica. Insa, supermodelul britanic a recunoscut intr-un interviu acordat pentru BBC Radio, ca nu are cele mai bune amintiri din cadrul acestei sedinte foto. 

Kate avea doar 18 ani, ea trebuia sa pozeze topless, iar in unele imagini ea trebuia sa se apropie foarte tare de corpul lui Wahlberg, care era pe jumatate gol. Atunci intreaga lume il cunostea pe tanar ca pe popularul rapper Marky Mark. In mod clar, Mark, in varsta de 19 ani, se comporta atunci potrivit statutului sau de vedeta. Moss isi aminteste:

„Era atat de chipes, toata atentia era la el. Era inconjurat de toti. Iar eu eram pur si simplu un model”.

Dupa despartirea de Camila Cabello, Shawn Mendes a fost surprins in compania unei tinere misterioase - FOTO

La intrebarea prezentatoarei, cum se simtea ea in acel moment, Kate a raspuns: „Ma simteam vulnerabila, speriata. Aveam impresia ca ei s-au folosit de vulnerabilitatea mea... Eram tanara si nevinovata si lui Calvin ii placea asta foarte mult”. 

Moss era atat de ingrijorata inainte de sedinta foto, incat medicul sau i-a prescris Valium - un medicament care este prescris pentru stari de anxietate:

„Intr-adevar ma simteam foarte prost inainte de sedinta foto. Nu puteam sa ma ridic din pat timp de o saptamana sau doua”, a spus modelul. 

A fost desemnat drept cel mai frumos barbat din 2022! Vezi cine a castigat marele titlu - FOTO

Nu este prima data cand modelul spune despre faptul ca a avut o criza de nervi in timp ce lucra pentru Calvin Klein cu Wahlberg. In urma cu mai bine de 10 ani, intr-un interviu pentru Vanity Fair, Kate a recunoscut ca atunci ea era ingrijorata de faptul ca sedinta nu este deloc in stilul ei si ca i-ar fi rusine sa „pozeze alaturi de acel barbat”. 

Cand Wahlberg a fost intrebat despre acea sedinta foto in urma cu cativa ani, el a raspuns ca „nu a avut niciodata probleme cu Kate”:

Bella Hadid invata o noua profesie, care este foarte departe de modeling. Internautii au ramas uimiti: „Oare este ceva ce tu nu ai putea face?” - VIDEO

„Probabil ca am fost atunci putin cam dur. Si, ca sa spunem asa, nu stiam sa mentin o conversatie mondena. Am vazut-o, ne-am salutat: se pare ca pana atunci noi ne-am mai intalnit la diferite evenimente. Asa ca, noi pur si simplu ne-am salutat si am zambit unul altuia”, a spus actorul. 

Articole din aceeasi categorie