09.12.2023
Kate Middleton, mesajul secret pentru Meghan Markle in emisiunea speciala de Craciun - VIDEO

Printesa de Wales i-a invitat pe britanici sa vizioneze emisiunea speciala cu colinde de Craciun, intr-un clip teaser, care vine la scurt timp dupa ce Omid Scobie a lansat controversata carte despre familia regala „Endgame”.

Un teaser pentru emisiunea „Kate's Royal Carols: Together At Christmas” a fost difuzat aseara, Kate Middleton invitand oamenii sa se bucure de specialul cu colinde de Craciun.

Ciara, aparitie inedita pe covorul rosu, insarcinata cu al patrulea copil - FOTO

In cartea lui Scobie, se sugereaza ca Kate si Charles au fost cei doi membri ai familiei regale care au facut remarci despre culoarea pielii lui Archie, primul copil al lui Meghan si Harry. Cei doi au fi fost acuzati de Meghan intr-o scrisoare adresata Regelui.

Acum, conform editorului fashion Amber Graafland, se pare ca Kate Middleton ar fi avut un mesaj secret pentru Meghan Markle in chiar vestimentatia pe care printesa a purtat-o. Aceasta a avut, in teaser-ul emisiunii, o jacheta Self Portrait, cu perle si aplicatii de paiete.

Horoscop 9 decembrie. O zodie risca sa-si distruga relatia din cauza geloziei

Amber Graafland a declarat pentru Fabulous: „Indiferent de ceea ce simte dupa ce a fost numita unul dintre membrii familiei regale acuzati de comentarii rasiste, tinuta ei spune mai mult decat o mie de cuvinte.
Culoarea, sa fiu mai precisa.
Albul simbolizeaza puritate, inocenta si neutralitate.
De asemenea, reprezinta noi inceputuri, ajutandu-ne in timpuri stresante si permitandu-ne sa lasam trecutul in spate in timp ce mergem mai departe.
Asadar, mesajul este cat se poate de clar.
Acum, sa inchidem acest subiect”.

Amber a mai adaugat faptul ca membrii familei regale nu au oportunitatea sa-si exprime parerile personale. „Cu toate acestea, inabilitatea de a exprima vreo opinie sau a da replica cuiva explica de ce membrii familiei regale prefera sa transmita mesaje subtile prin vestimentatia lor”.

Articole din aceeasi categorie