08.12.2023
Ciara, aparitie inedita pe covorul rosu, insarcinata cu al patrulea copil - FOTO

Ciara a avut o aparitie glam pe covorul rosu, dezvaluind burtica in crestere.

Ciara si-a aratat cu mandrie burtica intr-o tinuta alba indrazneata pe covorul rosu, acoperindu-si burtica cu sclipici auriu in timp ce a participat la premiera filmului „The Color Purple”. Cantareata in varsta de 38 de ani s-a alaturat lui Oprah Winfrey, Taraji P. Henson si altor vedete la marele eveniment.

Ciara a avut o aparitie stralucitoare

Cantareata a atras toate privirile intr-o tinuta alba Georges Hobeika formata dintr-o camasa cu nasturi in fata, cu o pelerina atasata si o pereche de pantaloni albi asortati. Ea a purtat camasa descheiata pentru a-si pune burtica la inaintare si in centru, acoperind-o cu bucati de folie de aur.

Te-ai gandit vreodata ca poti avea o sedinta foto, dar fara fotograf? Cum a reusit o moldoveanca stabilita in Africa sa deschida o afacere unica la noi in tara - VIDEO

Vedeta, care a anuntat in august ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil, si-a purtat parul despletit in stil slicked-back, adaugand o pereche de cercei aurii statement pentru a se potrivi cu arta de pe burtica ei.

Acesta este al patrulea copil pentru Ciara, care are o fiica de 6 ani, Sienna, si un fiu de 3 ani, Win, cu sotul ei, Russell Wilson, fundasul echipei Denver Broncos, si un fiu de 9 ani, Future Jr., cu fostul ei logodnic, Future. O multime de fani ai modei au comentat look-ul pe contul de Instagram Check the Tag, unul sustinand: „Oooooooooh minunat. Acea folie este un detaliu frumos”, a comentat un alt fan, in timp ce un al treilea a adaugat: „Pelerina o arunca in aer – totusi, body art-ul este grozav!”. „Impactul Rihannei”, a spus un alt utilizator de pe Instagram, referindu-se la look-urile cu burtica descoperita pe care cantareata le-a afisat in timpul celor doua sarcini.

Lupta nu doar pe ring, ci si pentru visele ei! Irina Ringaci a scos din buzunar suma de peste 20 de mii de euro pentru noua ei masina - FOTO

Marele anunt al sarcinii a fost facut chiar de catre artista in varsta de 37 de ani, care a postat pe contul sau de Instagram un clip video in care isi arata in premiera burtica de gravida.

„Daca te uiti la mine asa din nou, mai facem un copil… Tu esti inima mea, eu sunt coasta ta”, a scris Ciara in descrierea video-ului, pentru care a folosit ca sunet de fundal melodia How We Roll, pe care a compus-o in colaborare cu Chris Brown.

Si Russell Wilson, sotul cantaretei, a postat clipul video pe contul sau de Instagram, dezvaluind ca el este cel care a surprins imaginile. Ciara si Wilson s-au casatorit in 2016, dupa ce au inceput o relatie in luna aprilie a anului 2015. Marea veste nu a fost o surpriza pentru fanii artistei, aceasta vorbind in nenumarate randuri despre dorinta de a mai avea un copil.

Articole din aceeasi categorie