„Ea a stat la baza formarii mele in primul rand ca si personalitate.” Afla intr-un interviu de suflet, ce inseamna pentru Felicia Dunaf sa fii femeie

La cei 11 ani dedicati comunitatii PERFECTE.MD, cele mai indragite femei din tara noastra: interprete, actrite, prezentatoare TV, bloggerite, femei de afaceri, si pur simplu femei extraordinare, ne-au oferit interviuri in care ne-au dezvaluit cat de importanta este femeia in societate.

Felicia Dunaf este o interpreta cunoscuta de la noi. Aceasta a povestit cine sau ce a ajutat-o sa devina femeia care este astazi.

Sa fii femeie inseamna...

Sa fii femeie inseamna sa daruiesti viata, sa renasti si sa emani caldura si energie, liniste sufleteasca si dragoste”.

Cine sau ce te-au format femeia care esti astazi?

„Mamica mea este exemplul ideal cum trebuie sa fie o femeie. Ea a stat la baza formarii mele in primul rand ca si personalitate. Ea m-a invatat toate calitatile care trebuie sa le posede o femeie. Ea este femeia vietii mele”.

Se spune ca in viata nu le poti avea pe toate. Este posibil sa gasesti un echilibru intre cariera si viata de familie? Cum arata el in cazul tau?

„Cred ca este complicat, dar este real. Echilibrul intre cariera si viata de familie exista in momentul cand la formarea unei familii persista dragostea, înțelegerea si scopuri comune de viitor. Cel mai bun exemplu pentru mine sunt parintii mei, care s-au straduit sa imi ofere tot ce au putut, insa cel mai important, dragostea si timpul lor”

Daca ai fi barbat, te-ai indragosti de tine? De ce si pentru ce?

„Daca as fi barbat m-as insura maine cu mine, de ce si pentru ce…o sa inteleaga viitorul meu sot”

Feminitatea este considerata strans legata de maternitate. Faptul ca putem deveni mame ne face mai femei?

  „A fi mama e un dar divin, dar unele femei nu isi doresc sa devine mame, si asta nu le face mai putin feminine. Feminitatea inseamna acea energie care noi o transmitem, iar faptul ca putem da viata unui sufletel, ne face ( cel putin pentru mine) sa fim raza de soare si sensul vietii pentru copii, iar ei la randul lor sunt universul nostru”

Ce-ai face daca ai fi pentru o zi barbat?

„I-as darui flori femeii mele, simplu, banal, fara nici un motiv special, sa o fac sa se simta ea speciala, mai ales pentru mine.”

Autor: Madalina Visterniceanu

Articole din aceeasi categorie