07.07.2024
Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică, pentru a ascunde efectele chimioterapiei - FOTO

După multe luni în care a ieșit din lumina reflectoarelor, Prințesa de Wales, Kate Middleton, și-a făcut mult-așteptata apariție în public la evenimentul Trooping the Colour, de pe 15 iunie 2024.

Evenimentul a fost urmărit cu interes de public, în special din cauza secretomaniei care a marcat lupta prințesei cu cancerul. Kate Middleton a purtat un compleu alb elegant, însă cei care au privit cu atenție au remarcat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.

Olga Țapordei a escaladat cel mai înalt vârf din America! Cum arată bucătăria din tabăra ei, dar și ce diferențe de naționalitate a simțit - VIDEO

Ziarul El Nacional a citat-o pe stilista Annita Ruiz, care a confirmat că Kate Middleton a purtat perucă la apariția ei publică, pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei.

David și Victoria Beckham, îmbrăcați cu hainele pe care le-au purtat în ziua nunții în urmă cu 25 de ani. Cum arată cei doi - FOTO

Aceeași sursă a menționat că machiajul a durat mai mult de două ore. De altfel, machiajul, hainele, accesoriile au fost alese special pentru a ascunde semnele bolii și ale tratamentului, pentru a preveni alte speculații.
Middleton a purtat perucă, extensii pentru sprâncene, pentru a ascunde efectele chimioterapiei, care poate provoca căderea părului.

Articole din aceeasi categorie